Notícia

El BUFF® Mountain Festival, en imatges

Marcela Vasinova i Ruy Ueda s'han erigit com els grans vencedors dels Skyrunning World Championships 2020

sky
Skyruning World Championships Autor/a: Francesc Lladó
La txeca Marcela Vasinova i el japonès Ruy Ueda s'han proclamat vencedors dels Skyrunning World Championships 2020, que s'han celebrat aquest cap de setmana a la Vall de Boí en el marc del El BUFF® Mountain Festival. Un festival que es va haver d'ajornar l'any passat i que, a part de la mítica prova, també ha inclòs competicions com la Scott Marathon by Continental de BTT.


Scott Marathon by Continental de BTT (Foto: Francesc Lladó)

La Vall de Boí ha acollit aquest cap de setmana una nova edició del BUFF® Mountain Festival, que ha tingut Skyrunning World Championships 2020 com a esdeveniment més destacat. La mítica prova de la ISF (International Skyrunning Federation) es va repartir entre divendres i diumenge, i va aplegar alguns dels atletes més reconeguts del món. Entre els protagonistes també hi havia Fabio Meraldi i Marino Giacometti, pioners dels skyrunning. I els grans vencedors van ser la txeca Marcela Vasinova en fèmines i el japonès Ruy Ueda en homes.

Ahir diumenge, últim dia de competició, les classificacions SKY - Skyrunning WORLD CHAMPS 2020 van quedar de la següent manera:

Femenina:
1. Marcela Vasinova (República Txeca)
2. Oihana Kortazar (Espanya)
3. Marta Molist (Espanya)
4. Patricia Pineda (Espanya)
5. Emily Schmitz (USA)
 
Masculina:
1. Manuel Merillas (Espanya)
2. Christian Mathys (Suïssa)
3. Ruy Ueda (Japó)
4. Zaid Ait Malek (Espanya)
5. Mattia Tanara (Itàlia)

Amb aquests resultats, s'han proclamat campions de la modalitat Combinada la txeca Marcela Vasinova (1a classificada KV i 1a classificada Sky) i Ruy Ueda (1r classificat KV i 3r classificat Sky).

Per països, el podi queda conformat per Espanya, Itàlia i la República Txeca.

En la modalitat Open, fora dels Skyrunning World Champs, el podi femení de la BUFF® Epic Trail 42k ha estat per a, per aquest ordre, Montse Martínez, Silvia Sarrion i Rosa Mª Larafeliu; mentre que els calaixos del masculí els han ocupat Gerard Españó, António Almeida i Carlos A. Jiménez.

I ahir diumenge també es va celebrar la BUFF® Epic Trail 12K, la cursa més popular de totes. El podi femení l'han format Maria Carner, Bel Calero i Anna Marovik. En la modalitat masculina, els tres primers a arribar a la meta de Barruera han estat Ïu Net, Aniol Pujiula i Ramon Caballeria.

Altres proves, també a la Vall de Boí
Prèviament, Alejandro Gómez i Arantxa Salvadó van dominar a les alçades de la Scott Marathon by Continental de BTT.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny