Notícia

Saps on és?

Captures 'de postal' de racons del Pirineu

torrent negre,la molina
Velles postals. Racons del Pirineu. Autor/a: Diaridelaneu
Quins arbres més màgics així curulls de neu, oi? On deu ser això? El Japó? Lapònia? Alaska? Ui no, molt més a prop: és al Pirineu. La qüestió, però, és si sabríeu arribar a aquest racó. Sabeu reconèixer aquest bosquet a primera vista? Ens sabeu dir a quin lloc del Pirineu correspon aquesta captura de postal?


banner728x90diari

Velles postals és una secció que vol recuperar imatges dels esports de neu al Pirineu, però també en altres serralades i racons del món. Volem proposar-vos el repte de descobrir de quin raconet es tracta i en quina estació se situa.

En el cas d'avui la fotografia que publiquem correspon a una estació coneguda per dues raons: per la seva història i perquè es compta amb ella amb un paper primordial en uns possibles jocs d'hivern al Pirineu.

La resposta

Encara no ho teniu clar? Doncs som-hi: es tracta del bosquet de Torrent Negre, entre les pistes Solell i Carena de La Molina, a tocar del Puigllançada. Després d'una bona nevada és habitual veure-hi els esquiadors locals sortejant aquests arbres, de la varietat Pi Negre (pinus uncinata). La captura es va realitzar després del pas de la llevantada Glòria.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny