Notícia

Baqueira Beret ja ven forfets en línia

El BaqueiraPASS per a la temporada d'hivern 2021-2022 ja està disponible al web de viatges de l'estació

Baqueira Beret
Està previst que la temporada comenci el 26 de novembre Autor/a: Baqueira Beret
L'estació d'esquí de Baqueira Beret ja ha activat la venda anticipada dels forfets per a la temporada d'hivern 2021-2022, que si les condicions meteorològiques ho permeten anirà del 26 de novembre al 18 d'abril. El BaqueiraPASS es pot comprar en línia a través del web www.viajes.baqueira.es, on també es poden reservar unes vacances d'altura a la Val d'Aran i Valls d'Àneu amb avantatges si la gestió es fa durant l'estiu.


Durant l'estiu s'està treballant en les noves instal·lacions

Pensar en neu durant l'estiu té els seus avantatges. I és que l'estació de Baqueira Beret ha posat a la venda el BaqueiraPASS per a la temporada d'hivern 2021-2022 a preus especials.

La recàrrega del forfet de temporada durant aquest estiu té un preu de 975 euros, quan la tarifa general publicada per als adults és de 1.100 euros. I els BaqueiraPASS destinats al públic juvenil infantil també tenen uns descomptes equivalents (877,5 euros pels 975 euros de la tarifa juvenil, i 607,5 euros pels 675 euros de la tarifa infantil). Aquesta oferta, disponible al web www.viajes.baqueira.es (on també es poden reservar unes vacances d'altura a la Val d'Aran i Valls d'Àneu) estarà en vigor durant l'estiu, i fins al proper 1 de novembre.

El proper hivern l'estació té previst posar en marxa les seves instal·lacions complint amb tots els protocols sanitaris marcats per les autoritats de seguiment de les mesures covid-19. Si les condicions meteorològiques ho permeten, s'obrirà el 26 de novembre de 2021 i l'últim dia serà el 18 d'abril de 2022. Si bé Beret estarà en funcionament fins al 27 de març.

D'altra banda, durant l'estiu s'està treballant en noves instal·lacions i serveis que redundaran en major qualitat per als esquiadors i snowboarders. I si les mesures sanitàries anticovid ho permeten, està previst recuperar les activitats esportives i lúdiques habituals a l'estació.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny