Notícia

Collboni aplaudeix la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030

També ha recordat que la proposta va néixer de l'exalcalde, Jordi Hereu

Collboni aplaudeix que el Govern tiri endavant la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030
Collboni aplaudeix que el Govern tiri endavant la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030 Autor/a: FCEH
Collboni aplaudeix que el Govern tiri endavant la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030. El primer tinent d'alcaldia crida a aprofitar l'oportunitat: "El món no ens mira; el món gira i no ens espera".


banner728x90diari

El primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona i líder del PSC a la ciutat, Jaume Collboni, ha celebrat aquest dijous a la presentació de la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030 després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, hagi adreçat una carta al president del COE expressant la intenció d'optar a ser seu olímpica. Collboni ha assegurat que el Govern té el suport del grup socialista a l'Ajuntament de Barcelona i ha afirmat que és una oportunitats per als Pirineus catalans i aragonesos. "Durant alguns anys hem estat sentint que el món ens mira. El món no ens mira; el món gira i no ens espera", ha apuntat en un col·loqui al Círculo Ecuestre amb el president d'Aena, Maurici Lucena.

Collboni ha fet una crida a "sortir i a buscar oportunitats" com les dels Jocs Olímpics d'Hivern o la mateixa ampliació de l'Aeroport del Prat, actualment en debat. "Hem de jugar aquesta oportunitat i que no ens passi com a l'Aeroport del Prat", ha insistit.

El president del grup socialista a Barcelona ha traslladat a Aragonès el suport de la seva formació. "Celebrem amb un punt d'orgull nostàlgic", ha comentat Collboni, que ha recordat que la proposta va néixer de l'exalcalde, Jordi Hereu.

"Es una magnífica notícia que celebrem. Espero que la ciutat de Barcelona estigui al lloc que li correspon com a capital de Catalunya i com a marca internacional referenciada a l'olimpisme", ha afegit Collboni.

Ahir es va fer públic que el Govern ha obert contactes formals amb el Comitè Olímpic Espanyol per presentar candidatura als Jocs Olímpics d'Hivern del 2030, després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha enviat una carta al president del comitè, Alejandro Blanco Bravo, en què li demana formalment iniciar converses "per la possible presentació" de la candidatura. "Una oportunitat que ha d'anar de la mà del consens social i que ha de permetre desenvolupar els compromisos de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides", afegeix la missiva.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny