Notícia

El PSC no vol una consulta sobre els JJOO d'Hivern

Segons la portaveu del PSC, Alícia Romero, Són els governs qui han de decidir'

silvia jardi
La portaveu del PSC-Units, Alícia Romero, en una reunió del govern alternatiu del PSC-Units Autor/a: ACN - Sílvia Jardí
El PSC desestima la celebració d'una consulta sobre els JJOO d'Hivern: "Són els governs qui han de decidir". Romero diu que l'esdeveniment seria "un molt bon projecte" per als Pirineus que generaria "riquesa i llocs de treball".


banner728x90diari

El PSC ha rebutjat que se celebri una consulta sobre els Jocs Olímpics d'Hivern del 2030. El Govern ja ha obert contactes formals amb el Comitè Olímpic Espanyol per presentar candidatura i es preveu que el territori hagi d'avalar la candidatura a través d'una consulta. La portaveu dels socialistes catalans, Alícia Romero, ha dit que "una consulta no pertoca" i ha afegit que són els governs "qui han de decidir". "De vegades ens amaguem sota una consulta per no prendre decisions", ha considerat. Romero ha dit que els socialistes sempre han estat partidaris d'aquesta proposta i ha defensat que l'esdeveniment seria "un molt bon projecte" per als Pirineus, perquè generaria "riquesa i llocs de treball".

Romero ha assegurat que cap alcalde dels Pirineus està en contra de l'esdeveniment i ha afirmat que els Jocs permetrien inversions "que després es queden per al territori". D'exemple hi ha posat el canal de la Seu d'Urgell i els Jocs Olímpics del 1992.

D'altra banda, ha afirmat que és una "oportunitat" que el ministre de Cultura i Esports sigui ara Miquel Iceta, i creu que serà una persona "clau" perquè l'esdeveniment "sigui un èxit".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny