Notícia

El Conselh d'Aran favorable a la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030

La síndica considera que podrien ser una gran oportunitat per a la Val i espera rebre informació properament.

beret,stadium
El Conselh d'Aran favorable a la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030 Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Conselh d'Aran favorable a la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030. La síndica considera que podrien ser una gran oportunitat per a la Val i espera rebre informació properament.


El Conselh Generau d'Aran ha mostrat el seu suport a la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030 després que el CEO hagi manifestat l'interès en organitzar-la amb el vistiplau del govern espanyol, la Generalitat i l'Aragó. La síndica Maria Vergés considera que aquests jocs d'hivern podrien ser una gran oportunitat per a la Val d'Aran i espera poder disposar en les pròximes setmanes d'informació al respecte de la candidatura i així ho sol·licitarà al Govern. Vergés ho ha dit durant el ple del Conselh Generau celebrat aquest divendres al matí i ha apostat per fer un jocs de forma "sostenible i respectuosa amb el territori sense crear noves infraestructures".

La síndica ha apel·lat a treballar amb el infraestructures ja existents al territori i millorar-les. A més, ha manifestat que un esdeveniment d'aquest nivell facilitarà i agilitarà el fet d'aconseguir millores importants en les comunicacions amb la Val, tant a nivell de mobilitat com de tecnologia.

La síndica d'Aran ha assegurat que el Conselh Generau encara no ha rebut informació oficial sobre la candidatura però que és un assumpte que ja va tractar amb el president del Govern, Pere Aragonès, durant la seva visita a l'Aran al mes de juny i que espera tenir en breu informació actualitzada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny