Notícia

Educació ambiental per a dinamitzar la Bassa d'Oles i el Pla Batalhèr

El Conselh Generau d'Aran ha organitzat tallers diaris als dos refugis per a aquest estiu

Bassa d\'Oles, refugi
A la Bassa d'Oles s'hi faran dos activitats cada matí
Amb l'objectiu de dinamitzar els dos refugis fonamentant el coneixement de l'entorn, el Conselh Generau d'Aran ha organitzat per aquest estiu tallers diaris a la Bassa d'Oles i el Pla Batalhèr. L'aportació econòmica és voluntària, però fer una reserva prèvia perquè l'aforament és limitat.


La idea és dinamitzar tota la zona

El Conselh Generau d'Aran oferirà, aquest estiu, activitats d'educació ambiental als refugis de la Bassa d'Oles i del Pla Batalhèr amb l'objectiu de dinamitzar els refugis fomentant el coneixement de l'entorn, i també valors com el reciclatge i la cura de la natura.

Les activitats que es realitzaran de dilluns a diumenge. A la Bassa d'Oles, s'hi faran dos tallers diaris (un a les 10.15 h i l'altre a les 11.15 h), i n'hi haurà d'eco-idees, tallers d'orientació, papallones, gimcana de rastres i insectes. Pel que fa al Pla Batalhèr, se n'hi farà un al dia (a les 15.30 h), incloent gimcana de rastres, "converses amb els arbres", papallones i eco-idees.

L'aportació econòmica serà voluntària, però caldrà reservar plaça prèviament (es pot fer a través del correu electrònic educa.ambientau.aran@gmail.com), ja que l'aforament màxim de cada taller estarà limitat a 12 persones.

Els tallers es van alternant cada dia

El conseller de Territori, Paisatge i Gestió Ambiental, Francés Bruna, explica que amb aquestes activitats s'afavoreix la l'ocupació juvenil de joves a la Val d'Aran. “Aquesta és una manera de dinamitzar els refugis que respon a la idea del govern d’Aran d’apostar per un futur sostenible i responsable amb el medi ambient, alhora que fomentem la contractació de persones joves durant la temporada d’estiu”, diu Bruna, que afegeix: “Aprofitar aquestes infraestructures com a centres d’educació ambiental ens permet fomentar el coneixement sobre el nostre entorn, valors com el reciclatge o l’aprofitament i la cura a la natura”.

Comentaris

  • XavierTorrelles de Llobregat

    La primera imatge no es correspon amb l'article , es l'ermita de Sant Maurici d'Espot a tocar del Llac de Sant Maurici

5-10-20-tots
1
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny