Notícia

L'esquí de muntanya ja és olímpic

S'inclourà l'esquí de muntanya al programa dels Jocs d'Hivern de 2026

skimo,refugis
L'esquí de muntanya ja és olímpic Autor/a: La Sportiva
El Comitè Olímpic Internacional va aprovar ahir per unanimitat la inclusió de l'esquí de muntanya al programa dels Jocs Olímpics d'Hivern de 2026, a celebrar entre Milà i Cortina D'Ampezzo. Ho serà en les modalitat d'esprint, individual, tant masculina com femenina i relleu mixt.


banner728x90diari

L’esquí de muntanya es convertirà en nou esport olímpic als pròxims Jocs que se celebraran l’any 2026 a la Lombardia amb seu compartida entre la ciutat de Milano i la de Cortina d’Ampezzo als Dolomites. L’assemblea plenària del COI ha aprovat per unanimitat la proposta que ja va ser aprovada des del comitè organitzador i ha inclòs a l’esquí de muntanya com a nova disciplina olímpica.

El vicepresident del COI Joan Antoni Samarach Salisachs ha estat un dels encarregats de defensar a l’assemblea que s’ha celebrat a Tòquio, el projecte i que ha fet que la balança per l’entrada de l’esquí de muntanya fos tant favorable per poder gaudir d’aquest esport en la pròxima cita olímpica d’hivern.

Cal recordar que els pròxims JJOO se celebraran aquest 2022 a Pequin on l’esquí de muntanya ja havia demanat ser olímpic i es va quedar a les portes.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny