Notícia

Els Consells Comarcals del Pirineu veuen els Jocs com l'oportunitat per posar al dia les infraestructures

Esperen conèixer aviat el projecte de la candidatura Pirineus-Barcelona amb més profunditat

Snowpark de Port Ainé, al Pallars Sobirà
Snowpark de Port Ainé, al Pallars Sobirà Autor/a: www.sbesmag.com
El delegat de l'Alt Pirineu i Aran es compromet a desplegar totes les delegacions del Govern. Pérez vol que el territori tingui una veu pròpia. Els Consells Comarcals i el Conselh Generau d'Aran s'han mostrat partidaris de la candidatura als Jocs d'Hivern per l'oportunitat que pot suposar per millorar les infraestructures.


banner728x90diari

El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, s'ha compromès aquesta setmana amb les presidències comarcals de l'Alt Pirineu i la sindicatura d'Aran a desplegar totes les delegacions del Govern. Pérez ha explicat que en un primer moment es desplegaran les de Salut, Territori, Interior, Ensenyament o Agricultura, donat que són les que ja estan pressupostades. El delegat ha indicat que la voluntat és incloure als comptes del 2022 les places dels delegats que manquen. Pérez s'ha mostrat partidari que estiguin distribuïts pel Pirineu i no s'ubiquin tots a la seu de la delegació de Tremp. Pérez ha ressaltat la importància que el Pirineu tingui una veu pròpia.

Amb la candidatura olímpica

Amb les presidències comarcals i la sindicatura d'Aran han abordat temes com la necessitat del desplegament de la Llei de Muntanya o la candidatura Pirineus-Barcelona per als Jocs Olímpics d'hivern. A falta de conèixer el projecte amb més profunditat, tots els responsables polítics dels Consells Comarcals i el Conselh Generau d'Aran s'hi ha mostrat partidaris per la dinamització econòmica que pot suposar i per la millora en infraestructures.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny