Notícia

Nova aposta de Vall Banc i la FAE per l'SBX i el Freestyle

L'entitat bancària ha renovat el seu patrocini amb la Federació Andorrana d'Esquí

Vall Banc, FAE, patrocini
La presentació de la renovació del patrocini s'ha fet a la seu de Vall Banc Autor/a: Vall Banc
Vall Banc ha renovat aquesta setmana el patrocini amb la Federació Andorrana d'Esquí, amb un compromís especial per l'SBX i el Freestyle, que aquesta temporada afegeixen un intens treball de base per aconseguir tornar a l'elit en el futur. Maeva Estevez continuarà el treball iniciat amb l'objectiu d'entrar a la Copa del Món, i també s'inclouen grups de seguiment.


L'entitat bancària Vall Banc continuarà patrocinant la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), amb una aposta especial per les seccions d'snowboars i freestyle, que aquesta temporada afegeixen un intens treball de base per aconseguir tornar a l'elit en el futur. Aquesta setmana s'ha presentat la renovació del patrocini, en un acte que s'ha celebrat a la seu de Vall Banc i en el qual han participat la rider Maeva Estevez, els tècnics de freestyle Josep Gil i Quim Jordan, així com els joves valors de snowboard freestyle, Èlia Pasquet, Nerea Fernández, Limay Tagliaferro i Nahuel Tagliaferro. També hi van ser presents el director de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín, i el gerent de la FAE, Carles Visa.

Durant l'acte, Sergi Martín va explicar que Vall Banc vol continuar donant el seu suport als corredors de la FAE “perquè continuen creixent i pujant posicions en les seves modalitats, portant ben alt el nom d’Andorra en competicions d’àmbit internacional”. Aquesta continuïtat del patrocini forma part, va dir, “de la nostra responsabilitat social, que d’entre altres coses, vol donar suport a les entitats del país tant de caire social, formatiu com, en aquest cas, esportiu”. “Des de Vall Banc estem orgullosos de continuar promocionant l’esport andorrà com a via de foment de valors positius com l’esforç, la superació i la disciplina. Uns valors que hem vist en grans esportistes com la Maeva Estevez. Per tot això, donem suport a joves talents del país i també a entitats esportives dedicades a la formació, com l’escola de rugbi andorrà. I en aquest context encaixa molt bé la FAE”, va afegir Martín.

Per la seva banda, Carles Visa va agrair “la renovació d’aquest patrocini” i va destacar que Vall Banc “esdevé el patrocinador principal de snowboard i freestyle de la FAE”. Segons va manifestar, Maeva Estevez continuarà amb el treball iniciat, i també s’inclouen els grups de seguiment. En snowboard, hi haurà Mario Da Cruz i Xavi Matas (aquest últim pendent de la seva lesió), i en freestyle, Èlia Pasquet, Nerea Fernández, Limay Tagliaferro i Nahuel Tagliaferro.


Maeva Estevez espera a competir a la Copa del Món

Nous objectius
Visa va especificar que Maeva Estevez continuarà en l’equip de França de Copa d’Europa, amb l’objectiu d’entrar en la Copa del Món. La preparació física serà a Andorra, de la mà de Damià Costa, mentre que Mario Da Cruz formarà part de “l’equip de la RFEDI, amb un programa de pretemporada i curses”.

Respecte al freestyle, va destacar el treball de l’Andorra Freestyle Club, entitat creada l’any passat i que està fent “molt bona feina”. “L’objectiu dels clubs de seguiment és reforçar el treball de base amb els joves i que ens doni fruits en els equips nacionals”.

Maeva Estevez, per la seva part, va detallar la seva pretemporada: “Aquest estiu hem fet un gran bloc d’entrenament a la neu, a Les 2 Alpes per fer test de material, i treball de base que m’ha anat molt bé. Ara tindrem un gran bloc de físic fins al setembre, per encadenar a partir d’allà molts dies de neu fins a les carreres, al mes de novembre. Les sensacions aquest estiu estan sent molt bones, estic notant la progressió comparat amb altres anys. Amb el Damià estic notant un bon canvi i m’està anant molt bé”, va dir.

El fet que Lluis (Marín) ja no hi sigui canvia una mica, és trist, però en la meva estructura no canvia perquè mai hem estat entrenant junts”, va explicar en presentar-se una temporada sense el número u andorrà. “Tot i estar entrenant en Copa d’Europa, l’objectiu continua sent la Copa del Món i estem treballant per aconseguir-ho el més aviat possible”. Respecte als Jocs Olímpics, Estevez va dir que són “el somni de qualsevol esportista”, però que l’objectiu és ser i consolidar-se a la Copa del Món: “Un cop estigui ja fixa a la Copa del Món, amb els resultats necessaris, ja podria pensar en més. Ara mateixa els Jocs no són l’objectiu directe”.

Pel que fa a la secció de freestyle, Josep Gil, entrenador, va explicar: “La creació de l’Andorra Freestyle Club va destinada a l’esport freestyle per poder arribar una altra vegada als equips nacionals i tindre representació del país a competicions internacionals”. En aquest moment tots els seus components són de surf de neu, però “la idea és poder enfocar-ho també al freeski en el futur”. “És la primera vegada que tenim estructura d’snowboard”, va assegurar. I va avançar que l’actualitat, amb esportistes de surf de neu, aporta bones perspectives de futur: “Ara l’estructura són joves talents, que poden tenir futur i que hem de lluitar per poder aconseguir-ho i poder tenir representació en les competicions internacionals. El principal objectiu és poder competir en les FIS i fer el salt de Copa Europa a Copa del Món. Són joves talents. L’AFC va destinada a fer un treball de base, més professional”.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny