Notícia

Compte enrere per a la Xtrail del Moixeró 2021

Se celebrarà el 14 i 15 d'agost després de saltar-se l'edició 2020 pels protocols Covid-19

Via del Nicolau,Xtrail Moixero
Compte enrere per a la Xtrail del Moixeró edició 2021 Autor/a: XTrail Moixeró
El Trail del Moixeró és una cursa que sorgeix de la inquietud, il·lusió i passió per la muntanya dels seus organitzadors. Són recorreguts traçats a l'entorn dels paratges del Parc Natural del Cadí Moixeró, sempre sota el principi de vincular el respecte i els valors a la muntanya amb l’esport i la sostenibilitat, a la vegada que la seguretat del corredor i l’entorn.


banner728x90diari

La Xtrail del Moixeró, és una cursa de muntanya de 36 kms de recorregut circular, amb sortida i arribada a Bagà. L'itinerari de la cursa transcorre pels municipis de Guardiola de Berguedà, Gisclareny i Bagà, en gran part dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Aquesta cursa de muntanya, vol servir perquè tot participant pugui gaudir de la natura, la diversitat i sobretot les grans vistes de l'entorn del Parc Natural Cadí - Moixeró.

La XTrail del Moixeró vol ser una cursa dirigida a qualsevol persona mitjanament experimentada amb la muntanya. Es desenvolupa en unes alçades d' entre els 788 metres fins als 2.490 metres. El desnivell total positiu és de 2.450 metres. La cursa és organitzada per el UEC Bagà i Amics del Atletisme de Baga. Ha començat el període d'inscripcions en les diferents modalitats.

Tota la informació a www.trailmoixero.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny