Notícia

Pal Arinsal i el BC MoraBanc Andorra renoven l’acord de patrocini

La col·laboració suma ja quatre anys

Arinsal,Pic de la Capa,Port Vell
Pal Arinsal i el BC MoraBanc Andorra renoven l’acord de patrocini Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
Vallnord-Pal-Arinsal mantindrà un any més el seu acord de patrocini amb l’equip de bàsquet MoraBanc Andorra. Josep Marticella, director general de Vallnord-Pal-Arinsal i el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, han signat aquesta setmana la renovació del contracte.


Vallnord-Pal-Arinsal i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han tornat a signar, per un any més de duració, el contracte de patrocini amb el club. Aquest any, el club i l’estació han realitzat un acte a Pal per celebrar la renovació, on el director general de Vallnord-Pal-Arinsal, Josep Marticella i el president del club, Gorka Aixàs, han aprofitat per signar el contracte. 

Vallnord-Pal-Arinsal fa una valoració molt positiva de l’acord amb el BCA i s’integra a la perfecció en la seva estratègia. Amb aquest pacte, el BC MoraBanc Andorra rep el suport de l’estació per a seguir la gran trajectòria assolida les darreres temporades. Gorka Aixàs, ha destacat la satisfacció pel suport rebut per part d’una de les marques més importants del país, en una temporada complicada per tots. Afegeix que la relació entre Vallnord-Pal-Arinsal i el BCA és ja de família i de compartir els mateixos objectius per seguir creixent plegats. Per la seva banda, Josep Marticella, s’hamostrat molt orgullós de poder seguir realitzant aquesta ampliació. Ha destacat que han estat 4 anys de col·laboració únics i en sintonia, i espera que l’estació segueixi apostant durant molts més anys pel club. Com ja és habitual, Vallnord-Pal-Arinsal tornarà adonar nom a un partit que es disputarà a casa.

Per celebrar de nou l’acord, el BC MoraBanc Andorra realitzarà un sorteig online a través de les seves xarxes socials d’un forfet de temporada Ski&Bike i una pilota signada per tot l’equip de la Lliga Endesa. Per donar més repercussió a aquesta col·laboració, Vallnord-Pal-Arinsal ofereix també als seus clients paquets especials per esquiar i gaudir dels partits del BC MoraBanc Andorra sempre que es realitzin a casa.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny