Notícia

L'Ajuntament de Lleida aprova donar suport a la candidatura Pirineus-Barcelona 2030

El text de la moció va ser promogut pel grup municipal socialista

Tuixent,fons,nordic,esquiadora
L'Ajuntament de Lleida aprova dona suport a la candidatura Pirineus-Barcelona 2030 Autor/a: Toni Grases - Photoset
El Ple de l'Ajuntament de Lleida ha aprovat aquest divendres les tres mocions, una de les quals de suport als Jocs d'Hivern.


banner728x90diari

El Ple de l'Ajuntament de Lleida ha aprovat aquest divendres les tres mocions que s'han debatut durant la sessió d'aquest divendres. Les dues primeres, promogudes per entitats ciutadanes i la tercera tramitada pel grup del PSC.

La moció d'Amnistia Catalunya, Medicus Mundi i Oxfam, que demanava la cooperació per aconseguir l'accés universal a les vacunes contra la covid-19, ha comptat amb els vots favorables dels regidors d'ERC, PSC, JxC i Comú, i l'abstenció de Cs i PP. On hi ha hagut una unanimitat de ha estat en la moció defensada per la Coordinadora d'ONGD i altres moviments Solidaris de Lleida en la qual se sol·licitava reconèixer a l'exili i la diàspora colombiana a Lleida.

Suport als Jocs d'Hivern

La tercera de les mocions aprovades pel plenari dona suport a la candidatura als Jocs Olímpics d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030. El text promogut pel grup municipal socialista s'ha aprovat per majoria, tot i votar-se per punts, mostrant els regidors del Comú de Lleida la seva disconformitat amb la iniciativa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny