Notícia

Carretera més segura i còmoda per a Port del Comte

L’actuació s’emmarca en les polítiques de suport a les estacions d’esquí i de muntanya del Govern

esllavissada,port del comte
Imatge d'arxiu d'una esllavissada a la carretera d'accés a Port del comte Autor/a: ACN
Territori millorarà l'accés a l'estació d'esquí de Port del Comte, amb una inversió d'1,3 MEUR. Adjudicades les obres que afavoriran la comoditat i seguretat en la conducció mitjançant la renovació del paviment i la suavització de revolts.


banner728x90diari

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori millorarà la comoditat i la seguretat en la conducció a la via d’accés a l’estació d'esquí del Port del Comte des de l’LV-4221 a Coll de Jou (Guixers). Així, ha adjudicat per un import d’1,3 MEUR les obres per a millorar l’accés a l’estació d’esquí, en el marc de la política de suport a les estacions d’esquí i de muntanya del Govern, i també a les poblacions de Sant Llorenç de Morunys i la Coma i la Pedra.
 
Els treballs, que abastaran una longitud d’uns tres quilòmetres, consistiran principalment en la renovació del paviment del ferm i la suavització de revolts, en un vial que té un traçat força sinuós. Així mateix, l’obra inclourà l’adequació dels elements de drenatge de la carretera, i de la senyalització, de les barreres de seguretat i de les proteccions per despreniments i allaus.
 
D’aquesta manera, l’obra permetrà millorar les condicions de comoditat i seguretat en la conducció, tant de les persones residents com de les usuàries de l’estació d’esquí, de manera que contribuirà a afavorir tant les comunicacions com la dinamització a la comarca.
 
El termini d’execució de les obres és de 8 mesos. Els treballs es planificaran en funció de la climatologia i els períodes hivernals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny