Notícia

Visita de la FIS a les pistes de fons de La Rabassa

L'objectiu és l'homologació de traçats per a competicions internacionals

esqui_fons,esqui_nordic,naturlandia,La_Rabassa,esquiadors
La Rabassa es prepara per a l'homologació de traçats per a competicions internacionals FIS Autor/a: Naturlandia - La Rabassa
Naturland inicia els preparatius dels tràmits d'homologació de les pistes i instal·lacions per acollir competicions internacionals d'esquí de fons. L'objectiu final serà portar una prova de la Copa del Món desquí de fons.

 


banner728x90diari

La FAE i Naturland han fet aquest divendres una visita a les instal·lacions del centre lauredià, conjuntament amb homologadors de la FIS que romandran a Naturland fins aquest dissabte. L'objectiu de la trobada és fer una avaluació de les actuacions necessàries que calen al centre per a poder organitzar-hi amb garanties futures competicions internacionals.

La visita ha anat a càrrec del director tècnic d'esquí de fons de la FAE, Joan Erola, i de dos homologadors de la FIS, que han estat acompanyats del director general de Naturland, Xabier Ajona i del gerent de la FAE, Carles Visa. La part tècnica de la visita s'ha centrat a fer un recorregut per les pistes, posant especial èmfasi en els llocs més tècnics subjectes a millores o modificacions. L'objectiu final serà portar una prova de la Copa del Món d'esquí de fons.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny