Notícia

La Mountain, l'agència de viatges per als lectors del Diaridelaneu

Aquesta agència de Sant Cugat del Vallès està especialitzada en setmanes blanques al Alps, trekkings i sortides amb BTT

La Mountain,Alps
La Mountain, l'agència de viatges a mida per als lectors del Diaridelaneu Autor/a: La Mountain
Si sou esquiadors, us agrada viatjar i conèixer els grans destins de neu dels Alps, aquesta podria ser la vostra oportunitat perfecta. Per aquesta tardor i temporada de neu 21-22 el Diaridelaneu i l'agència de viatges La Mountain iniciem una col·laboració que us pot resultar molt interessant.

A partir d'aquesta setmana l'agència de viatges La Mountain passa a ser la nostra agència de viatges de referència per als Alps i, per aquest motiu, anirem publicant informació i propostes per visitar diferents estacions d'aquesta serralada. Seran viatges organitzats per aquesta agència, a mida, i alguns estaran especialment pensats per als lectors del Diaridelaneu. Això vol dir que comptaran amb un assessorament i un preu en exclusiva. Per al mes de gener o febrer prepararem un viatge a mida "Diaridelaneu als Alps", una proposta molt especial i de la qual esperem donar-vos més detalls ben aviat.

A més, estem preparant diversos sorteigs de material d'esquí/snowboard durant la temporada per a tots aquells lectors que participin en les activitats que organitzem conjuntament.

Més sobre La Mountain

Aquesta agència de viatges fa més de vint anys que va apostar per l'especialització. Coneixen molt bé tot allò que ofereixen als seus usuaris i contrasten amb el client l'experiència del seu viatge un cop aquest finalitza. 

Tots els viatges estan dissenyats directament per la Mountain i això fa que el resultat sigui una experiència final a mida. Si la sortida és especial, aleshores també hi ha acompanyament. I un objectiu molt clar: per aconseguir qualitat i bons resultats, els grups han de ser reduïts. Només així clients i organitzadors poden obtenir una experiència única i 100% satisfactòria.

La Mountain
E-mail: info@lamountain.es
620 280 478
C/ Adrià Gual 16 - 08173 Sant Cugat del Vallés

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny