Notícia

Passo Stelvio i l’espai indoor Snow Valley, els dos espais per a entrenament de la FAE

Els equips d’alpí andorrans intensifiquen l’activitat

Àxel Esteve a l’espai indoor Snow Valley
Àxel Esteve a l’espai indoor Snow Valley Autor/a: FAE
La preparació de la pròxima temporada segueix el seu camí i els diferents grups d’esquí alpí de la FAE van complint amb les estades programades. Entre la passada setmana i aquests dies els equips s’han dividit entre Peer (Bèlgica) i Stelvio (Itàlia), ja amb esquís amb la translació del treball físic a les pistes.

A Peer és on es troba l’espai indoor Snow Valley on l’equip del grup B d’esquí alpí, amb Carla Mijares, Íria Medina, Àxel Esteve i Àlex Rius ha estat entrenant en una pista dura i exigent. Després d’uns primers dies d’adaptació a una pista complicada, finalment el treball ha estat l’adequat, segons ha explicat el tècnic Yago Antes.

Per altra part, dijous passat va viatjar a l’Stelvio Joan Verdú, on està complint amb diferents sessions d’esquí, mentre que el diumenge ho va fer Cande Moreno. L’esquiadora andorrana va fer tres dies previs d’esquí lliure, de l’11 al 14 d’agost a Les 2 Alpes, per examinar l’esquena, i fins i tot va realitzar un últim dia de traçat. Sembla que Moreno evoluciona força bé en la seva recuperació, tot i que encara queda camí per estar totalment restablerta.

Així mateix, aquestes estades tindran continuïtat per als altres equips de la FAE, ja que el pròxim dia 28 el grup EEBE U19 es trasllada també a l’Stelvio per realitzar treball sobre la neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista