Notícia

Puigmal 2900 comença a revisar el telecadira Combe des Rameaux

L'estació d'esquí d'Er té previst reobrir el desembre de 2021

El telecadira Combe des Rameaux, un Poma 4 places de pinça fixa que va ser instal·lat el 2006
El telecadira Combe des Rameaux, un Poma 4 places de pinça fixa que va ser instal·lat el 2006
Bones notícies les que ens arriben des de Puigmal 2900, que ha començat a revisar algunes instal·lacions. L'estació d'esquí alpí d'Er, que porta tancada des d'abril de 2013, té previst reobrir aquest proper mes de desembre de 2021.


banner

Els nous gestors de l'estació d'esquí d'Er Puigmal, rebatejada ara amb el nom de Puigmal 2900, han començat a fer inventari i revisió de les instal·lacions. Una de les primeres tasques ha estat començar per la revisió del cable tractor de subjecció del telecadira. I sembla que les notícies són bones: el cable es troba en bon estat malgrat haver estat parat des d'abril de 2013, quan l'estació va obrir remuntadors al públic per darrera vegada.

Al llarg d'aquestes setmanes de juliol i agost s'ha continuat amb la revisió del telecadira CombedesRameaux, un Poma 4 places de pinça fixa que va ser instal·lat el 2006. També s'està treballant en la renovació de les instal·lacions destinades a serveis i restauració del sector de Les Planes. Podeu visualitzar l'estat de les instal·lacions en aquests dos àlbums de fotografies que es van realitzar el juliol de 2020 i l'octubre de 2016

Més informació al web corporatiu: Puigmal2900.com
A les xarxes socials: facebook.com/Puigmal2900 i instagram.com/puigmal2900/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny