Notícia

Reviewbox.es reconeix el Diaridelaneu.cat com un dels millors webs de 2021

Reconegut positivament en 34 dels 40 punts a valorar

ordinador,diaridelaneu,reviewbox
Reviewbox.es reconeix el Diaridelaneu.cat com un dels millors webs de 2021 Autor/a: Diaridelaneu
Diaridelaneu.cat ha estat recentment reconegut com un dels millors webs en aquest 2021 i ho ha fet després d'haver estat valorat positivament en 34 dels 40 punts a avaluar. En aquesta puntuació es valoren diferents criteris, que de fet es divideixen en quatre categories: Usabilitat, Confiança i seguretat, Continguts i recerca i Serveis i comunicació. Els criteris exactes es troben en aquest enllaç.

El fet d'haver estat reconegut per aquest agent independent ens permet fer créixer la confiança en els lectors, oferir més garanties als nostres anunciants i esdevenir més competitius com a mitjà de comunicació.

El reconeixement arriba just després d'haver fet alguns canvis en la nostra política de continguts, apostant per fer créixer encara més redacció pròpia i, a la vegada, combinar-los amb la subscripció a les agències de notícies.

La rapidesa de les agències, d'una banda, i la fiabilitat de les nostres fonts, per l'altra, ens conviden a reforçar aquesta línia que vam començar fa menys d'un any. A tots els nostres col·laboradors, lectors i anunciants, gràcies per la confiança i per donar-nos força per continuar així.

Si t'agradat saber que Reviewbox.es reconeix el Diaridelaneu.cat com un dels millors webs de 2021 potser t'interessa subscriure't al nostre Newsletter.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny