Notícia

Novetats editorials. Els Gegants de les 3 Nacions

La llibreria 'Muntanya de llibres' ens informa de les noves publicacions en llibres, guies i plànols

Els Gegants de les 3 Nacions
Novetats editorials. Els Gegants de les 3 Nacions Autor/a: Xevi Cortacans
La llibreria 'Muntanya de llibres' de Vic ens informa de les noves publicacions en llibres, guies i plànols. Avui, Els Gegants de les 3 Nacions d'Editorial Alpina.


banner728x90diari

Aquesta nova travessa ens ofereix l'oportunitat de gaudir de l'alta muntanya pirinenca en 4, 5 o 6 etapes per on recorrerem els senders de 3 parcs naturals diferents i que ens portaran als cims més alts d'aquests indrets. Caminarem pel Parc NaturelRégionaldesPyreneesAriégeoises on tindrem l'opció d'assolir el magnífic pic de Tristaina (2878 m) o el pic de Medacorba amb 2914 m d'alçada i que és el vèrtex compartit entre les tres zones. Després arribarem al Parc Natural de l'Alt Pirineu a Catalunya, on pujarem a la Pica d'Estats (3143 m) sostre de Catalunya, l'Arieja i d'aquesta travessa, ja per acabar entrarem al Parc Natural Comunal del Coma Pedrosa, on hi ha el cim del mateix nom, amb 2,942 m és el més alt d'Andorra.

Durant els dies que duri l'excursió podrem gaudir d'un espectacular paisatge d'alta muntanya, amb serralades d'alts cims que protegeixen gran quantitat d'estanys d'aigües plàcides i gelades. L'hàbitat perfecte per a un gran nombre de comunitats vegetals diferents, amb moltes espècies singulars, en les alçades hi conviuen espècies animals amenaçades que troben refugi en les alçades, lluny de l'activitat humana més intensiva. És a causa d'això, que s'ha de mantenir el màxim respecte per a tot el que ens envolta durant tota la travessa.

L'Editorial Alpina són pioners en l'elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya. Obstinats des de fa més de setanta-cinc anys en el procés minuciós i precís que implica la realització de mapes i guies amb els estàndards de qualitat més alts, sempre fidels al compromís al compromís amb la cultura i el territori. El fort arrelament social ha permès que els seus mapes arribin a diverses generacions d'alpinistes i excursionistes que han atorgat la seva confiança durant milers de travesses, cims, sortides i excursions.
-Preu: 12€
-Col·lecció: Travessa
-ISBN: 978-84-8090-883-2
-Nombre de Pàgines: 1
-Mides: 13 x 21 cm
-Enquadernació: Mapa plegat + Carpeta
-Enllaç de venda.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny