Notícia

Illa demana que Catalunya i l'Aragó treballin coordinadament per a la candidatura dels Jocs Olímpics

El líder del PSC al Parlament visita el president Javier Lambán

javier lamban,salvador illa
Illa demana que Catalunya i l'Aragó treballin de forma "coordinada" per a la candidatura dels Jocs Olímpics Autor/a: ACN-PSC
Illa demana que Catalunya i l'Aragó treballin de forma "coordinada" per a la candidatura dels Jocs Olímpics. El líder del PSC al Parlament visita el president Javier Lambán.

banner

El líder del PSC al Parlament, Salvador Illa, ha demanat que Catalunya i l'Aragó treballin "de forma coordinada i conjunta" per optar als Jocs Olímpics d'Hivern i que acordin "des de la denominació fins als passos" a seguir. Illa s'ha trobat aquest dimecres a l'Aragó amb el president aragonès, Javier Lambán, i han acordat "seguir mantenint relació i intercanviant punts de vista", "sobretot en aquelles qüestions que puguin contribuir a cohesionar" els territoris. Illa ha assegurat que els Jocs Olímpics d'Hivern són "una oportunitat" i ha avisat que ni Espanya, ni l'Aragó ni Catalunya estan per perdre'n cap. Sobre el nom que ha de dur la candidatura, ha afirmat que ha de reflectir "l'esperit de treballar conjuntament".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny