Notícia

Pal acull l'espectacle de la Continental Super Cup Massi

Els ciclistes del BH Templo Cafes han dominat les seves respectives curses i han sigut els dos grans triomfadors de la jornada.

vallanord,descens,Pal,btt
Pal acull l'espectacle de la Continental Super Cup Massi Autor/a: F. Lladó
Valero i Rocío no donen cap opció als seus rivals a la Continental Super Cup Massi de Pal. Els ciclistes del BH Templo Cafes han dominat les seves respectives curses i han sigut els dos grans triomfadors de la jornada.


banner

Vallnord Pal Arinsal significa espectacle biker. I en la present edició no podia ser menys.

Un circuit nou en el qual lluir-se, ciclistes de primer nivell internacional, punts UCI en joc i l'arribada de la part decisiva de la Continental Super Cup Massi, eren els grans atractius de la cita. Si a això li sumem les petites pluges caigudes en les jornades anteriors, quedava un panorama increïble per a la competició. Qualsevol petita distracció, podria convertir-se en caiguda.

Un panorama que prometia espectacle. I el dia no va decebre. Amb el bronze olímpic, David Valero, com a màxim favorit; Jofre Cullell (Primaflor Mondraker XSauce), Hugo Drechou (Scott Creuse Oxygene) o Ever Alejandro (RR Bikers), es postulaven com l'alternativa.

Però Valero no volia sorpreses i des del primer gir, va començar a incrementar el ritme, obrint un petit forat, que mai es va tancar. Per darrere, Cullell i Drechou, intentaven retallar distàncies. Carrera completament trencada.

Amb el pas de les voltes, Valero va confirmar les seves bones sensacions i va cavalcar cap al triomf parant el cronòmetre en 1:09:41. Cullell, molt combatiu, es va destacar en la segona posició. Però l'emoció estava servida, amb la lluita pel podi. Ever Alejandro va aconseguir atrapar a Drechou en l'última volta i es van jugar el tercer esglaó, a l'esprint. El francès va ser el més ràpid i va completar el podi.

Rocío torna sense dubtes

La campiona d'Espanya tornava a competir, després d'una lesió soferta als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. I ho va fer de la millor manera. Va atacar des d'un bon inici i ningú va ser capaç de seguir-la. A la seva estela es va viure un gran ball de posicions, per completar el podi.

La ciclista del BH Templo Cafes no va dubtar en cap moment i va arribar a la línia de meta celebrant la seva gran victòria, amb un temps de 1:10:36.
Finalment, Natalia Fischer (Fischer Scott) i la danesa Viktoria Knudsen (Holte Mountainbike Klub).

Amb els resultats de la cita de Vallnord Pal Arinsal, David Valero assalta el liderat i supera Koretzky, per tan sols 2 punts. En fèmines, Meritxell Figueres (MMR Factory Racing) manté el mallot de líder, amb un marge de 12 punts amb Rocío de l'Alba.

A Girona es tanca el campionat

El 25 i 26 de setembre es viurà un d'aquells esdeveniments ciclistes en el qual tot amant de la bicicleta, vol assistir-hi. La Sea Otter Europe celebrarà la seva cinquena edició i en el seu programa esportiu hi haurà la prova final de la Continental Super Cup Massi. Tot està per decidir i alguns dels favorits ja han confirmat la seva assistència.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny