Notícia

Els Jocs d'Hivern, presents a les commemoracions de l'11 de setembre

S'hi van referir Dolors Sabater de la CUP i Ramon Espadaler d'Units per Avançar

La Molina,jocs hivern,Pirineus barcelona 2030
Els Jocs d'Hivern, presents a les commemoracions de l'11 de setembre Autor/a: Diaridelaneu.cat
La candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs d'hivern de 2030 va estar ahir present a les commemoracions de l'11 de setembre. Des de la CUP, Dolors Sabater, s'hi va tornar a manifestar en contra. També el secretari general d'Units per Avançar, Ramon Espadaler, que va fer servir el projecte dels Jocs d'Hivern per criticar el posicionament de l'executiu de Pere Aragonès en relació a aquesta candidatura.


banner

Un cop més, la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs d'hivern de 2030 va estar ahir ben present a l'actualitat política del país. En el marc de les commemoracions de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, la candidatura als Jocs Olímpics d'Hivern també hi va ser citada. Així, per a la presidenta de la CUP al Parlament, Dolors Sabater, en declaracions als mitjans des del passeig Lluís Companys de Barcelona, va fer una crida a la mobilització a "qualsevol de les manifestacions" convocades per la Diada. A parer seu, aquest 11 de setembre "obre un curs polític" amb moltes mobilitzacions, no només pels drets nacionals i per la reivindicació de l'autodeterminació, sinó també per aspectes com el model de país i econòmic que defensen com la negativa a l'ampliació del Prat, l'oposició als Jocs Olímpics o la reivindicació d'un model de sostenibilitat energètica i econòmica diferent.

I en sentit diferent també s'hi va referir el secretari general d'Units per Avançar, Ramon Espadaler, després de fer la tradicional ofrena de la Diada al monument de Rafael Casanova. Espadaler va criticar el posicionament de l'executiu de Pere Aragonès en relació als Jocs Olímpics o la taula de diàleg, en referència a les discrepàncies en el si del Govern. Sobre l'ampliació del Prat, també va demanar a l'executiu "no agafar posicions extremes" i intentar combinar la preservació del medi ambient i l'activitat econòmica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny