Notícia

Puigmal 2900 busca personal qualificat per treballar a pistes

Pisters, conductors de trepitjaneu o tècnics en producció de neu, entre els perfils sol·licitats

masella,20210104,pister,ist
Pister socorrista, entre els perfils sol·licitats Autor/a: IST
Si formeu part del col·lectiu de professionals de la neu amb titulació o formació qualificada i no teniu feina, esteu de sort. A l'estació d'esquí de Puigmal 2900 ha començat aquesta setmana la recerca de professionals per a la reobertura de l'estació.


trepitjaneus-els-angles-pala
Conductors de trepitjaneu, entre els perfils sol·licitats (Foto: arxiu Diaridelaneu).

Dies atrafegats a l'estació de muntanya de Puigmal 2900. Les feines sobre el terreny o les gestions administratives que han de permetre la reobertura de l'estació d'esquí s'acceleren. I s'incrementen a mesura que avancem dies en el calendari.

Així, si fa uns dies ens informaven de la revisió de les instal·lacions, ara els nous gestors han fet un pas més i ja es troben en el moment d'incorporar alguns dels perfils professionals que necessitaran per a la reobertura de les instal·lacions i pistes. Entre els perfils sol·licitats hi ha els de tècnics de manteniment, pisters-socorristes, conductors de remuntadors, tècnics en producció de neu i conductors de trepitjaneu, entre altres. La data d'obertura ja està més o menys planificada en el calendari: serà durant el mes de desembre.

El compte enrere, doncs, ha començat a totes les estacions de muntanya del Pirineu i enguany també a la nova Puigmal 2900.

Més informació a: facebook.com/Puigmal2900

Comentaris

  • Bonjour. Je m appelle Nathalie je vous contact Je serai Interesse pour travailler au jardín d enfant de bebe a 6 ans je suis diplomes aide soignante et médico social et petite enfance a Toulouse et diplomes catalan 2eme niveau Comercial Puigcerda h ai travaille El bressola enfant de 3 nois a 5 ans en creche France et centre aere yde 3 a 6 sns en hopital et structure ime pour rnfants autistes handicaps et adultes.. Vous pouvez me contacte au 0649087055 et aussi diplomrr et experienc... Llegir més

  • Busco feina d pister o telecadira ,,, o per trepitjaneu , estic recuperat d una lesio i tinc ganes d tornar a estar a pistes , i esta al meu avitat ,gracies espero trucada

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny