Notícia

Un comunicat del PSC 'bateja' la candidatura amb el nom de Barcelona-Saragossa-Pirineus 2030

I un detall prou important en el nom: posa Barcelona i Saragossa pel davant de Pirineus

El "govern alternatiu" dels socialistes s'ha reunit aquest divendres al matí
El "govern alternatiu" dels socialistes s'ha reunit aquest divendres al matí Autor/a: PSC - Diaridelaneu
El "govern alternatiu" dels socialistes s'ha reunit aquest divendres al matí al Parlament i ha emès dos informes. El primer, per la millora de l'assistència jurídica gratuïta; el segon, per impulsar la resolució alternativa de conflictes i la mediació al servei públic de justícia. També ha aprovat una declaració de suport a la candidatura per als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern Barcelona-Saragossa-Pirineus 2030.


banner728x90diari

La portaveu del grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui que és al president de la Generalitat, Pere Aragonès, a qui li toca dir si el Govern “està trencat o no i si ha de buscar altres aliats”, i ha lamentat que no tingui una opinió conjunta en molts temes importants. “Voldríem un Govern amb posicions conjuntes, amb un Pla de govern i que sàpiga on va, i de moment no hem vist ni el Pla de govern. L’esperem, i també que posi totes les energies perquè, entre d’altres temes importants, els Jocs Olímpics d’Hivern de 2030 surtin endavant”, ha afegit.
 
I si ahir el president del Govern espanyol Pedro Sánchez manifestava a Saragossa que Aragó i Catalunya estarien "en peu d'igualtat" a la candidatura dels Jocs d'Hivern, avui mateix, 24 hores més tard, el Govern alternatiu del PSC presidit per Salvador Illa   s’ha reunit per debatre diferents qüestions d’actualitat, i han emès una declaració en què expressen la seva voluntat de treballar perquè els Jocs Olímpics d’Hivern de 2030 es facin al Pirineu. En aquest sentit s'ha aprovat una declaració de suport a la candidatura per als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern Barcelona-Saragossa-Pirineus 2030.En el document es convida a la participació activa dels Pirineus de Catalunya i Aragó en aquest jocs i s'esmenten les ciutats de Saragossa i Barcelona com a "capitals olímpiques".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny