Notícia

Els diputats lleidatans de Junts volen garantir una candidatura exitosa als JJOO

Reunió de treball a les Borges Blanques per preparar l'inici del curs polític

Junts per lleida,reunio,jocs olimpics hivern
Reunió de treball de diputats de Junts de la demarcació de Lleida Autor/a: ACN - Diaridelaneu
Els diputats de Junts de Lleida fan una reunió de treball a les Borges Blanques per preparar l'inici del curs polític. Han tractat temes com la candidatura als JJOO d'Hivern o la reforma de la política agrària comuna.


banner

Els diputats de JxCat a la demarcació de Lleida han fet una reunió de treball a les Borges Blanques per preparar l'inici del curs polític. Acompanyats del president del grup parlamentari, Albert Batet, els diputats Ramon Tremosa, Cristina Casol, Jordi Fàbrega, Anna Feliu i Joan Carles Garcia han fixat els eixos de treball sobre els reptes i necessitats de les comarques de Ponent.

Segons la formació han tractat temes com la candidatura de Catalunya als JJOO d'Hivern, que volen "garantir que sigui un èxit", o bé la reforma de la política agrària comuna i la millora de les infraestructures. "Ens cal estar atents a les demandes del territori per recollir les seves propostes i preocupacions i donar-hi resposta des del Parlament", ha dit Batet.

Segons Batet, cal crear oportunitats a tot el territori "per garantir que tothom pugui desenvolupar el seu projecte vital i professional, visqui on visqui". També ha destacat la importància d'impulsar les infraestructures digitals per assegurar la connectivitat com a "motor de desenvolupament econòmic" i aconseguir una major "cohesió territorial".

Abans de la reunió, els diputats han visitat el mercat i l’Ajuntament de Cervera, juntament amb el tinent d’alcalde, Ramon Augé; l’alcalde d’Estaràs, Jaume Trilla; el cap de la vegueria de Junts per Catalunya les Terres de Lleida, Eloi Bergós; i la secretària d’organització a la vegueria, Lídia Aixalà. Després, a les Borges Blanques, han estat acompanyats de l’alcaldessa, Núria Palau; i del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny