Notícia

La CUP exigeix un canvi de rumb al Govern després que al full de ruta inclogui Pirineus-Barcelona

​​​​​​​El diputat de la CUP-NCG Xavier Pellicer considera que el full de ruta inclou "infraestructures faraòniques"

El diputat de la CUP-NCG Xavier Pellicer
El diputat de la CUP-NCG Xavier Pellicer Autor/a: ACN
La CUP exigeix "un canvi de rumb immediat" al Govern després que al full de ruta inclogui projectes com els JJOO Hivern. Pellicer diu que els "macroprojectes especulatius" al Pla de Govern "fan més difícil" l'aprovació dels pressupostos.


banner

El diputat de la CUP-NCG Xavier Pellicer ha exigit al Govern que faci "un canvi de rumb immediat" després que al seu pla per a la legislatura hi hagi inclòs projectes com els JJOO d'Hivern. En roda de premsa des del Parlament han criticat que al full de ruta que s'ha presentat avui hi hagi "infraestructures faraòniques i amb obsolescència programada" i ha advertit que això "camina en sentit contrari" al que es va acordar per a la investidura de Pere Aragonès. Segons Pellicer, no és moment de "receptes velles" i ha demanat "un gir de 180 graus en les polítiques per aturar macroprojectes". El diputat cupaire els ha advertit que ara mateix són "a les antípodes". 

"No ens agrada l'enfocament general del Govern ni en l'acció fins al moment ni en les línies generals del pla; considerem que en el marc general denota continuisme", ha valorat. A més, ha advertit que no es serveix "ni de bon tros" que l'executiu "enarbori una vegada i una altra les banderes de la transformació si el gruix de polítiques són continuistes amb les etapes anteriors".

En ser preguntat sobre la negociació pels pressupostos de la Generalitat, Pellicer ha dit que per seure a parlar-ne cal que s'estigui complint l'acord d'investidura. "Si no, amb quina seguretat seurem a parlar? Hi ha certs macroprojectes, enfocaments i aromes de continuïtat que ens ho posen més difícil", ha avisat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny