Notícia

Junts defensarà els Jocs d'Hivern sense complexos

Segons Junts, a Catalunya està "agafant força el discurs del 'no a tot'"

Boi Taull,Barcelona Pirineus 2030,skimo
Junts defensarà els Jocs d'Hivern sense complexos. Imatge de Boí Taüll, estadi Vaques. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Junts es reivindicarà com "la força tractora del 52%" i el "baluard" de la independència al Debat de Política General. Segons Junts, a Catalunya està "agafant força el discurs lesiu del 'no a tot'", i ho està fent amb temes com els Jocs d'Hivern.


banner

Junts té previst aprofitar el Debat de Política General per reivindicar-se com "la força tractora" del 52% independentista i per erigir-se com "el baluard" per avançar cap a la independència. Segons han explicat fonts del grup parlamentari a l'ACN, el president del grup, Albert Batet, farà "una defensa desacomplexada" del model de país que proposa el partit. Així, durant la seva intervenció insistirà que a Catalunya li cal "més sobirania i menys autonomia". En aquest sentit, pretenen evidenciar que la independència és necessària per gestionar "la totalitat" dels recursos que genera el país.

Durant el debat Junts assenyalarà que hi ha polítiques públiques i projectes estratègics que no es podran tirar endavant fins que no hi hagi "plena capacitat decisòria", i advocarà per seguir en la lluita per un país independent.

Des del grup parlamentari detallaran algunes de les iniciatives que proposen perquè Catalunya guanyi en sobirania i el país sigui "menys dependent" de l'Estat, des d'un punt de vista legislatiu i també governamental. Junts defensarà que hi hagi "més sobirania i menys autonomia" perquè, segons consideren, la dependència de l'Estat "perjudica" el progrés i el benestar dels catalans.

Defensa "desacomplexada" del model de país

Segons han explicat fonts del partit, pretenen defensar "de manera desacomplexada" el seu model de país. Asseguren que a Catalunya està "agafant força el discurs lesiu del 'no a tot'", i posen com a exemple el debat sobre l'ampliació de l'aeroport i els Jocs d'Hivern del 2030.

Des de Junts admeten que els preocupa que el país "perdi pistonada" i per això al debat reivindicaran el model de benestar que proposen, "sempre d'acord amb els paràmetres del segle XXI", que recorden que passen per la sostenibilitat i la preservació del medi ambient.

Junts assegura que aprofitarà el Debat de Política General per demostrar que la seva manera de fer és "la solvència" amb una gestió "rigorosa, seriosa i responsable". "Som un partit de Govern i actuarem amb aquest esperit de lideratge", subratllen.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny