Notícia

Vilagrà es reuneix amb representants de Salvem la Molina

De rerefons de la trobada, la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs d'Hivern de 2030

barcelona,pista negra,la molina
Un esquiador entra a la pista Barcelona. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
La consellera de Presidència Laura Vilagrà es va reunir fa uns dies amb representants de la plataforma Salvem la Molina. En el rerefons de la reunió hi havia la candidatura als Jocs d'Hivern de 2030, en els quals la Cerdanya i les estacions de La Molina i Masella en seran l'epicentre.


banner

La consellera de Presidència Laura Vilagrà es va reunir la setmana passada amb representants de la plataforma Salvem la Molina. De rerefons de la trobada, la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs d'Hivern de 2030, en els quals la Cerdanya i les estacions de La Molina i Masella hi tenen reservades les proves d'esquí alpí.

La Conselleria volia conèixer de primera mà les opinions de les institucions del Pirineu sobre la candidatura als JJOO 2030 i, per aquest motiu, es va reunir-se aquella setmana amb alcaldes i regidors de la Cerdanya i l'Alt Urgell, així com també amb els opositors a la candidatura, com ara la Plataforma Stop JJOO.

Segons informa la Plataforma Salvem La Molina, des d'aquesta organització es van plantejar algunes reivindicacions de caràcter urbanístic que són independents a la candidatura, a la vegada que van transmetre quina era la seva la posició respecte a la candidatura als JJOO d'hivern Barcelona-Pirineus 2030. Cal recordar que la plataforma va presentar diverses al·legacions a la reforma i adequació de la pista Barcelona de l'estació d'esquí de La Molina, un traçat que està destinat a ser l'estadi de descens femení a la candidatura Pirineus-Barcelona 2030.

La reunió es va celebrar el 23 de setembre a l'hotel Adserà.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny