Notícia

Fernández, a favor d'una candidatura Catalunya-Aragón

El Partit Popular de Catalunya té previst celebrar un acte de suport a la candidatura conjunta amb l'Aragó

Alejandro Fernandez,PPC,02102021
El líder del PPC, Alejandro Fernández, es va mostrar ahir a favor d'una candidatura Catalunya-Aragón als Jocs d'Hivern de 2030. Autor/a: ACN-PP
El líder del PPC, Alejandro Fernández, es va mostrar ahir a favor d'una candidatura Catalunya-Aragón als Jocs d'Hivern de 2030.


banner728x90diari

El líder del PPC, Alejandro Fernández, es va mostrar ahir a favor d'una candidatura Catalunya-Aragón als Jocs d'Hivern de 2030. El líder popular també ha qualificat d'èxit la convenció del PP que aquest cap de setmana s'ha celebrat a Madrid i ha dit que s'hi va viure "un ambient optimista" com el que assegura que es vivia abans de les victòries electorals de Mariano Rajoy i José María Aznar. Fernández ha lloat el discurs de Casado i ha remarcat la "voluntat evident" de "sumar una nova majoria alternativa".

Fernández ha negat que en els discursos a la convenció hi destaqués un apropament a la ideologia d'ultradreta per apropar-se a les tesis de Vox i ha remarcat que el PPC continua defensant l'estat de les autonomies. De fet, ha remarcat que el model d'Estat que existeix ara mateix és "el millor dels darrers 300 anys".

Debat de política general

En relació al debat de política general que es va celebrar la setmana passada al Parlament, Fernández ha lamentat que es "degradés" el debat públic i el Parlament com a institució. A més, ha denunciat que el Govern és "presoner" de la CUP. També ha lamentat que no es votés a favor de cap proposta de resolució seva tot i que algunes, segons ha assegurat, estaven adreçades a buscar el consens dels grups.

Vaga a Rodalies i suport a la candidatura als Jocs d'hivern

Fernández també s'ha referit a la vaga de maquinistes de Rodalies i ha exigit al Govern que faci complir els serveis mínims. Segons el líder del PPC és "un escàndol" que no s'estigui garantint el servei i ha reclamat que s'utilitzin "les eines coercitives que faci falta".

El líder del PPC també ha explicat que tenen previst celebrar un acte de suport a la candidatura conjunta Catalunya-Aragó per als Jocs d'Hivern, que participaran l'alcalde de Saragossa, el president del PP a Aragó, el regidor de Barcelona Josep Bou i el mateix Fernández.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny