Notícia

Podria ser que faltessin menys de trenta dies?

Avui dediquem la secció a una estació que va obrir temporada en un primer de novembre

masella,240121,coma pregona
Podria ser que faltessin menys de trenta dies? Autor/a: Diaridelaneu
Doncs sí, compte enrere. Molt possiblement ja ens trobem a menys de 60 dies, o potser 30, per començar una nova temporada. I no, no és broma que puguin faltar menys de trenta dies. A la imatge d'avui us mostrem una captura realitzada durant la temporada passada. Sabeu dir-nos on es va fer aquesta fotografia? Només us donarem una pista molt fàcil: en una estació que va començar la temporada un 1 de novembre no fa gaires anys.


Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.

La foto d'avui

En el cas d'avui la imatge mostrada es correspon a mitja pista de Coma Pregona, que es localitza a Masella. La imatge la vam capturar el 24 de gener de 2021, un dia fred i amb molt bona neu i que, per culpa de les mesures Covid-19, ben poquets esquiadors van poder gaudir.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny