Notícia

Acord de col·laboració entre TROPOSFERICA i Diaridelaneu.cat

L'acord permetrà ampliar la informació sobre les prediccions meteorològiques al Pirineu

La Molina,Ivan Sanz,Roman Llagostera
Ivan Sanz, a l'esquerra de la imatge, Roman Llagostera, a la dreta, ahir dimecres a l'estació de La Molina Autor/a: Diaridelaneu
TROPOSFERICA, empresa especialitzada en prediccions meteorològiques i amb una àmplia experiència en el món dels serveis ambientals, informarà a partir d'aquesta setmana i per mitjà del Diaridelaneu.cat de l'actualitat meteorològica i climàtica al Pirineu en el seu àmbit català.

La informació que proveirà TROPOSFERICA permetrà millorar la comunicació i reforçar la fiabilitat de les prediccions de la secció de meteorologia d'aquest diari. L'acord entre les dues parts preveu que es puguin publicar les 4 previsions estacionals a les portes de cada canvi d'estació, això és tardor, hivern, primavera i estiu.

Pel que fa al dia a dia de la temporada de neu, TROPOSFERICA també serà el proveïdor competent per informar dels episodis meteorològics més destacables, com ara l'anunci de nevades destacables (llevantades, fronts atlàntics, etc.), l'arribada d'onades d'aire polar o d'origen siberià, períodes anticiclònics o episodis de vent intens, entre altres.

L'acord preveu informar de les prediccions meteorològiques per al Pirineu central i oriental al llarg de la temporada 2021-22. L'esmentat acord va ser acabat de subscriure ahir dimecres entre els màxims responsables de les dues entitats. Ivan Sanz, per part d'aquest mitjà de comunicació, i Roman Llagostera, per part de TROPOSFERICA.

Sobre l'acord signat aquesta setmana i subscrit ahir a l'estació de La Molina, on se situa la seu social de TROPOSFERICA, Roman Llagostera ha manifestat que "amb aquest acord, TROPOSFERICA inicia un vincle estratègic, arribant a tot aquell públic apassionat pels esports d'hivern i de muntanya. Com a experts en el món de la neu, posem a disposició el nostre equip de meteoròlegs amb l'objectiu de seguir amb la consolidació com l’empresa referent en el món de la meteorologia.".

En la mateixa línia, Ivan Sanz, editor de Diaridelaneu.cat, ha explicat que "per al diari la secció de meteorologia és una de les que, progressivament i amb el pas dels anys, més interès està generant entre els nostres lectors. Amb aquest acord la informació que publiquem farà un salt molt important i notable en la seva fiabilitat, i sobretot diferenciada i complementària al que ja s'està proveint per altres mitjans i organitzacions".

L'acord serà vigent per un any, serà prorrogable i ampliable en altres temàtiques vinculades al clima i la meteorologia. Així doncs, els lectors del diari podran ampliar i complementar amb les prediccions meteorològiques a través d'aquest mitjà.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny