Notícia

Pal Arinsal acomiada la temporada d'estiu amb 70.000 clients

2 milions d’euros és el que s'ha facturat durant la campanya estival

Vallnord-Pal Arinsal
Pal Arinsal acomiada la temporada d'estiu amb 70.000 clients
Pal Arinsal supera els 2 milions d’euros de facturació i més de 70mil clients, assolintun estiu rècord. Ahir dimarts12 d’octubre, Pal-Arinsal ha acomiadat la temporada d’estiu amb l’obertura dels 99dies previstos i fent una valoració molt satisfactòria. L’estació supera els seus objectius generant uns ingressos de 2,3milions d’euros que representa un 15% més que la temporada 2019, i un total de 74.708 clients.


teleferic-pal-arinsal-estiu

Pal Arinsal ha acomiadat l’estiu el 12 d’octubre amb xifres molt positives. EMAP tanca l’estiu superant els seus objectius: genera 2,3milions d’euros, un 15% més que la temporada 2019, any que es va acollir la Copa del Món UCI de BTT (i un 43% més que la temporada 2020).

Els increments més importants d’aquesta facturació s’ha notat a Snowplus amb un79%, a les activitats del Mountain Park amb un increment del 54%, en marxandatge amb un 19%i finalment, en serveis de restauració amb un creixement del 5%. Per primera vegada en la història, iguala el percentatge de facturació hivern i estiu (a tenir en compte l’atípica temporada d’hivern 2020-2021) sent del 50/50 i convertint-se en un estiu rècord en facturació. Pel que fa a l’ocupació, en total han acollit 74.708 clients en els diferents serveis que ofereix l’estació.

El dia amb més afluència, el passat 18 d’agost va ser el més visitat amb un total de 2.526 clients entre tots els sectors de l’estació. La reserva dels passis de Bike Park i de les activitats al Mountain Park podien efectuar-se via online o a directament a taquilles. Un punt a destacar és que les reserves online han notat un increment del 87% respecte al 2019, situació que demostra que els clients prefereixen anticipar-se, beneficiar-se dels descomptes online i garantir les mesures de distanciament.

banner728x90diari

Un estiu amb bon temps

La bona meteorologia i les ganes de realitzar activitats a l’aire lliure, s’han vist reflectits en els resultats del Mountain Park i del Bike Park. L’estació ha pogut obrir els 99 dies i complir el seu objectiu de dies marcats en el calendari, juntament amb tots els esdeveniments estipulats durant molts caps de setmana i amb més de 5.000 participants en total. Es destaca principalment la Copa del Món Skyrace Comapedrosa, la Maxiavalanche i la Copa Catalana. El Mountain Park ha obtingut un increment en facturació amb un increment del 54%. De totes les activitats, les més sol·licitades han estat la tirolina Big Zip i el Peke Park.

La gran novetat també ha estat el Simulador virtual d’esquí. Pel que fa a Snowplus, l’escola de lleure de l’estació, ha notat un increment del 79%i es situa en una de les àrees de l’estació amb més tendència de creixement. Pel que fa a la restauració, més de 20.000 clients han gaudit dels diferents serveis gastronòmics de Pal-Arinsal. Específicament, la restauració ha notat un creixement del 5%i demostra la importància de la variació dels serveis. En total han estat disponibles 3 restaurants durant tota la temporada: El xiringuito de Pal, l’Expresso i Coll de la Botella. Aquest últim ha estat el que més comensals ha rebut, gràcies també a la seva proximitat al telefèric d’Arinsal Pal i a diferents rutes de senderisme i cicloturistes.

pal-bikepark-bicicleta

En total, el Coll de la Botella ha rebut un total de 7.968 clients. També es destaquen els sopars d’alta muntanya que segueixen creixent en aquest restaurant. Així mateix,el Refugi del Comapedrosa ha respectat al 100% el seu calendari, oferint un total de 130 dies d’obertura(des del 4 de juny fins al 12 d’octubre) i rebent una resposta molt positiva per part dels senderistes. En total, més de 5.000 persones han gaudit dels serveis de restauració durant tot l’estiu, de les quals més de1.000 persones han pernoctat, un increment del103% respecte l’any anterior.

Finalment, pel que fa tema COVID-19, Vallnord-Pal-Arinsal se sent molt orgullós de la feina realitzada durant tota la temporada que han permès evitar contagis. Tant els controls a l’equip d’EMAP com les actuacions realitzades en totes les àrees ha permès evitar incidències. Malgrat ser una temporada sense grans inversions, l’estació de la Massana destaca 3 grans novetats que han estat molt importants.

La primera, el nou circuit de Copa del Món de DHI, amb punt de sortida al Pic del Cubili amb arribada prop del retorn de Cubil, serà la gran estrena per a la propera Copa del Món UCI de BTT el proper mes de juliol del 2022. En segon lloc, la integració del sector d’Arinsal en les activitats d’estiu de l’estació amb la construcció de 2 nous circuits d’e-Bike i la creació d’un nou producte: la ronda e-Bike. Finalment, una nova activitat que podrà gaudir-se de nou a la temporada d’hivern: el simulador virtual d’esquí d’Esquiades.com Vallnord Pal Arinsal.

Obertura d'hivern

Si la situació ho permet i les condicions de neu acompanyen, s’espera obrir el proper 3de desembre i es preveu un total de 137dies d’esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny