Notícia

Quants dies falten per veure-ho així?

Avui dediquem la secció a una estació amb molta història

Postal,Compte Enrere,LM,140121
Quants dies falten per veure-ho així? Autor/a: Diaridelaneu.cat
Doncs sí, compte enrere. Molt possiblement ja ens trobem a menys de 60 dies per començar una nova temporada. Tots pendents per saber quants dies falten per veure el Pirineu així de nevat. A la imatge d'avui us mostrem una captura realitzada durant la temporada passada. Sabeu dir-nos on es va fer aquesta fotografia? Només us donarem una pista molt fàcil: és una estació amb molta història...


banner728x90diari

Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.

La foto d'avui

En el cas d'avui la imatge mostrada es correspon a la sortida del telecadira Cap de Comella, i de fons el sector de Torrent Negre, que es localitza a La Molina. La imatge la vam capturar el 14 de gener de 2021. Fred, bona neu i pocs esquiadors a causa del confinament municipal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny