Notícia

Les quatre diputacions catalanes visiten el COI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, recorda que Pirineus-Barcelona 2030 ha de comptar la complicitat dels territoris que l'organitzen

espot,cursa,porta,marcat,jordi farreny
Cursa a l'estació d'esquí d'Espot Autor/a: Diaridelaneu
Els presidents de les quatre diputacions catalanes van fer una visita a la seu del Comitè Olímpic Internacional (COI), a Lausana (Suïssa). El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, recorda que Pirineus-Barcelona 2030 ha de comptar la complicitat dels territoris que l'organitzen.


Aquesta setmana s'ha celebrat Ple a la Diputació de Lleida. En la sessió s'ha parlat de la candidatura als Jocs d'Hivern, de la qual el Pirineu de Lleida en formarà part. El president Joan Talarn ha informat que els projectes olímpics "han de comptar amb la complicitat dels territoris que l'organitzen" i "no han de generar infraestructures casuals, només per a un esdeveniment puntual".

Visita al COI

Durant la seva intervenció, el president de la diputació lleidatana, Joan Talarn, ha informat de la visita que els presidents de les quatre diputacions catalanes van fer el 27 i 28 de setembre a la seu del Comitè Olímpic Internacional (COI), a Lausana (Suïssa), on van ser rebuts per Pere Miró, director adjunt de l'organisme.

En relació amb la candidatura Pirineus-Barcelona per als Jocs Olímpics d'Hivern 2030, Talarn ha afirmat que "al segle XXI, els Jocs Olímpics han de ser més respectuosos amb l'entorn en el qual es desenvolupen, no han de generar infraestructures casuals, només per a un esdeveniment puntual, han de poder ajudar a millorar aquells equipaments que tinguin garantit un servei públic més enllà dels propis jocs i, sobretot, han de ser projectes que comptin amb la complicitat dels territoris que l'organitzen".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista