Notícia

Vols a 50 euros entre Madrid i La Seu d'Urgell

La línia aèria que busca captar l'esquiador del centre d'Espanya entra en servei el 17 de desembre

aerolineas argentinas,avio
Vols a 50 euros entre Madrid i La Seu d'Urgell Autor/a: Diaridelaneu.cat
Air Nostrum posa a la venda els bitllets de la nova ruta entre l'Aeroport d'Andorra - La Seu d'Urgell i el de Madrid. El preu del primer vol de la companyia a la infraestructura pirinenca és de 50 euros i sortirà el pròxim 17 de desembre.


banner728x90diari

Air Nostrum, la filial regional d'Iberia, ha posat a la venda aquest divendres els bitllets de la nova ruta que unirà els aeroports d'Andorra - La Seu d'Urgell i Madrid. El preu del primer vol que la companyia aixecarà a la infraestructura pirinenca és de 50 euros. Aquest sortirà el divendres 17 de desembre a les 16.50 hores en direcció a la capital espanyola. Mentre, a la primera tornada, el diumenge 19 a les 14.30 hores, el cost és de 69 euros. Air Nostrum ha estat l'adjudicatària del concurs fet pel govern andorrà per impulsar noves rutes a l'aeroport. Per tal d'assegurar la viabilitat econòmica del primer any d'explotació, l'executiu del Principat aportarà un màxim de 630.000 euros en funció de l'ocupació dels més de 200 vols previstos.

En el cas d'adquirir els bitllets amb sortida i tornada a Madrid, el preu de l'anada és de 69 euros i de 50 la tornada. El concurs estipula que la companyia oferirà, com a mínim, vols amb avions d'almenys 48 places dues vegades per setmana fins el desembre del 2022. A més, en dies excepcionals s'acomodarà l'operativa a la demanda, com és el cas de la nit de Nadal en què la ruta es farà el dijous 23 de desembre enlloc del dia 24. La voluntat és que després d'aquesta primera línia regular a la capital espanyola, les pròximes destinacions siguin les de París i Lisboa.

Des de la companyia, a través d'un comunicat, han dit que ja s'han registrat les primeres reserves pels dies d'operacions que coincideixen amb el període de les festes de Nadal i de Cap d'Any. A més, han explicat que la posada en marxa d'aquesta nova ruta permet la connexió de la infraestructura pirinenca amb 81 aeroports més. Per exemple, han detallat que es pot enllaçar amb Palma de Mallorca per un preu que va des dels 80 euros per trajecte; amb Lisboa, Málaga o Vigo a partir de 90; Gran Canaria i Roma des de 100 euros; o Buenos Aires a partir de 675 euros l'anada i la tornada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista