Notícia

Pal Arinsal tanca la Fira d’Andorra igualant les vendes 'prepandèmia'

Les vendes de passis de temporada han igualat les del 2019

telecadira,les fonts,arinsal
Pal Arinsal tanca la Fira d’Andorra igualant les vendes 'prepandèmia' Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
La Fira d’Andorra ha suposat un punt de partida per l’inici de la temporada d’hivern. Pal Arinsal fa una valoració molt positiva de la Fira destacant el retrobarem amb el client, eix central de l’estratègia de l’estació. Les vendes durant l’esdeveniment s’han igualat a les del 2019, resultat que es valora molt positivament per part de l’estació. Així doncs, l’estació assoleix també els seus objectius de venda anticipada de forfets anuals.


banner728x90diari

Pal Arinsal ha apostat per la venda del seu forfet Ski&Bike en 42ª edició de la Fira d’Andorra la Vella celebrada aquest cap de setmana. El retrobament amb els clients ha estat el punt més destacat per l’estació, ja que és l’eix central de l’estratègia d’EMAP, Una situació que mostra a poc a poc, la tornada a la normalitat i la proximitat amb els clients.  A més del forfet de temporada amb tarifes més avantatjoses, els clients també podien endur-se diferents regals i entrar en sortejos. Tot i això, en aquesta edició, l’estació ha igualat els resultats en vendes de la passada edició al 2019, però destaca que els clients es decanten cada cop més per la compra online. Josep Marticella, director general d’EMAP, destaca que una gran part de les unitats de forfets, que tradicionalment es venien a la Fira, ja s’havien venut de forma online. Tot i així, destaca que els resultats són “molt positius, ja que igualen les vendes del 2019”. Vallnord – Pal Arinsal destaca que ha assolit els seus objectius de venda anticipada de forfets.

general-pal-la-caubella
 
El forfet Ski&Bike, vàlid del 3 de desembre del 2021 fins al mes d’octubre del 2022, es va posar a la venda, com ja és tradició, el passat mes de març amb preus molt avantatjosos per als clients. La Fira és un esdeveniment molt important per l’estació i aquest any més que mai. Segons Marticella, “poder tornar a la Fira d’Andorra és molt positiu per a tots. Tornem a retrobar-nos físicament amb la gent en un esdeveniment tan rellevant pel país.” El preu del forfet Ski&Bike per als adults residents a Andorra passarà a tenir un preu de 225 € i 85 € per als infants.
 
Pel que fa la COVID-19, les mesures protocol·làries de la Fira d’Andorra, així com l’execució de cada estació, han permès executar l’activitat de la venda de productes sense cap incidència.  
 
Es consolida el Forfet natura


L’any passat va ser el primer any del forfet natura, un passi que dóna accés tot l’any a les instal·lacions de les diferents estacions del país per a la pràctica d’esquí de muntanya i accés a alguns remuntadors. Durant la Fira d’Andorra s’ha notat l’interès cap a aquest forfet, resultat que cada cop el consolida més i l’avala. El balanç de la venda d’aquest forfet a la Fira és molt positiu i s’ha pogut adquirir en qualsevol dels estands de les estacions d’esquí del país.

arinsal-port-negre
 
Més vendes online

L’estació ha fet, en els últims mesos, avanços en la seva estratègia digital. L’objectiu és beneficiar a tots els clients que planifiquin les seves estades d’hivern a l’estació i per aquest motiu, se’ls obsequia amb descomptes per anticipació. Així doncs, una de les promocions més importants i que seguirà vigent fins al 24 de novembre del 2021 és el descompte en forfets de dies no consecutius. En els forfets de 3 a 8 dies seguiran amb un descompte del 20%. L’estació nota un increment en les reserves anticipades tant de paquets amb hotel com reserves de forfets.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny