Notícia

Victòria contundent del gel Puigcerdà contra el Milenio Panthers

CG Puigcerdà 10 ( 2-0, 4-0, 4-2 ) Milenio Panthers 2

Puigcerda,Logronyo,hoquei gel
Una image del partit d'aquest cap de setmana entre el CG Puigcerdà I el Autor/a: Yann Rieu
Victòria clara del sènior masculí en un partit que va recordar l'hoquei gel d'altres èpoques. El femení es va emportar els punts de Logronyo d'una forma molt solvent. I els U15 van completar el ple de victòries del cap de setmana contra Milenio Panthers.

 

L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà va fer un partit força complet davant d'un rival que va jugar un joc molt físic i no va perdonar ni una càrrega en tot el partit. Tot i el resultat clar, el porter rival va ser el millor dels visitants i va evitar una golejada més gran. Moltes sancions dels Panthers que no van acusar en excés jugar amb pocs efectius i plantejar un joc molt de xoc durant els 60 minuts.

El lluminós el va inaugurar #10 Ignat Zemchenko a poc més de 6 minuts de començar el partit en situació de superioritat, amb un gol ràpid en el qual el davanter rus va fer entrada meteòrica en zona i llançament imparable. En aquell moment el porter visitant canadenc ja estava fent un recital d'aturades, demostrant que seria difícil de batre. La resta de període els davanters cerdans van topar amb el mur americà sota pals. En el tram final i en doble superioritat #69 Leon K-B Tona aprofitava un segon rebuig per anotar el gol amb el qual els dos equips anirien al primer descans.

La segona part seguia amb una alta intensitat en el joc i expulsions contínues dels visitants. Als locals els costava anotar contra un porter inspirat. Els gols de #19 Bastien Tona, que jugava el seu primer partit de la temporada, #81 Pol Costa trobava el premi al seu bon joc, #04 Marc Paul el capità que està en un estat de forma moplt bo i #27 Sean McGovern que tot i desesperar-se de les ocasions fallades anotava un molt bon gol. Tot i la duresa i les sancions el partit era força trepidant i anava bastant de pressa.

Però el tercer es va fer etern. Més sancions, incorreccions trifulgues diverses. Un partit que va recordar a qualsevol viscut a la dècada dels 90. Tot i el joc travat el Puigcerdà va anotar 4 gols, tres d'ells aconseguits per #09 Nacho Granell i un per #26 Alex Jociles. En aquesta part va actuar el porter de la pedrera #13 Marco Lucarini aconseguint una bona actuació tot i encaixar els dos gols visitants.

El Puigcerdà segueix líder provisional i eixampla diferència respecte a alguns dels perseguidors.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny