Notícia

Joaquim Alsina, gerent de l'ACEM: ''tenim unes limitacions més estrictes que en altres llocs d'Europa''

Diaridelaneu.cat entrevista el gerent de l'ACEM a les portes de la nova temporada

JoaquimAlsina,ACEM
Joaquim Alsina, gerent de l'ACEM: ''tenim unes limitacions més estrictes que en altres llocs d'Europa'' Autor/a: ACN
A les portes de l'inici de la temporada, el gerent de l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM), Joaquim Alsina, ens posa al dia de l'actualitat de les estacions d'esquí en un context encara molt condicionat per la pandèmia. Però les perspectives semblen prou positives.


masella-telecadira-mascareta
Esquiadors amb mascareta durant la passada temporada (Foto: Diaridelaneu).

L'any passat, encara en plena pandèmia, les estacions d'esquí catalanes van apostar per obrir en una clara aposta de compromís amb el territori. Es van posar d'acord i obrien portes el 14 de desembre.

Aviat es va comprovar que les pèrdues que patien serien voluminoses. El resultat final, doncs, no podia ser altre que quedar-se en números vermells. Ara, després d'aquella temporada completament atípica, les previsions són molt més optimistes. Però amb la covid encara present, continuaran aplicant algunes mesures per mantenir les estacions lliures de coronavirus.
 

Aquests són alguns dels titulars que ens deixa l'entrevista, però només en són uns pocs dels molts que hi poderá llegir.


"La gent ja ens truca per demanar i, a nivell de reserves, sabem, per 'imputs' d'hotels, que estan més avançades que altres anys"

"Abans de començar teníem clar que, si obríem, probablement tindríem unes pèrdues superiors a si no obríem"

"L'aposta que es va fer a Catalunya va ser per l'entorn. Pensa que vam baixar sobre un 70% els ingressos, però només un 22% de contractació de mitjana"


Entrevista completa en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny