Notícia

Portè Puymorens presenta el Forfait Cerdan

L'estació de la Vall del Querol escalfa motors de cara a la temporada 21-22

Porte Puymorens
Porte Autor/a: Víctor Riverola i Morera
Després d'un any d'atur forçós, les estacions de les Neiges Catalanes no només s'han posat les piles, sinó que han tornat amb força al panorama blanc.


Una de les estacions que està treballant al màxim per poder obrir com més aviat millor i començar a recuperar temps (i diners) és la mítica, idíl·lica, entranyable i bucòlica PortèPuymorens, l'estació de la Cerdanya francesa que viu d'una manera única i especial la passió per neu i esquí.
 


Per començar, juntament amb el forfet de temporada de Les Neiges Catalanes que ja és a la venda, Portè llança el "Forfet Cerdan" (199 €), on podem esquiar a molt bon preu trenta-set dies.
 


El ForfaitCerdan és un gran regal, una oportunitat única per als que busquen pau i tranquil·litat en períodes de poca afluència. Aquest passi de temporada és vàlid només durant la setmana (de dilluns a divendres) i fora de les vacances escolars. Al final, si fem números tindrem trenta-set dies d'esquí per tan sols 199 €. (és a dir, 5,38 €/dia).
 


Al gran plaer de poder esquiar amb un volum d'esquiadors menor a les pistes, ara s'hi afegirà aquesta temporada un nou plaer: saber que la nostra butxaca respirarà, cosa que avui dia s'agraeix moltíssim.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny