Notícia

Javier Faus avisa que si el Pirineu no es mobilitza no hi haurà candidatura

Creu que la decisió no pot venir marcada des de Barcelona

portillo,sortida,snowboard,la molina
Prova de la Copa del Món de snowboard celebrada a La Molina el 3 de març de 2018 Autor/a: Diaridelaneu
El president del Cercle d'Economia, Javier Faus, diu que el Pirineu s'ha de mobilitzar si vol els Jocs d'Hivern i que Barcelona ha de ser solidària amb el territori en aquest esdeveniment.


El president del Cercle d'Economia, JavierFaus, ha afirmat que la decisió de portar uns Jocs d'hivern al Pirineu l'ha de prendre el territori. En concret, ha declarat que "aquesta és una decisió vostra, del territori. I el territori s'ha de mobilitzar si vol aquests jocs d'hivern". Faus ha avisat que els Jocs d'hivern "no es faran si el Pirineu no es mobilitza i els demana" i pensa que en aquest cas Barcelona ha de ser "solidària" amb el Pirineu.

A criteri del Cercle d'economia la petició per fer uns Jocs d'hivern al Pirineu ha de venir clarament des del mateix Pirineu i ha deixat entreveure que, per informacions de què es disposa a l'organització empresarial, si la petició no és molt clara hi ha el risc que no hi hagi candidatura Pirineus-Barcelona 2030. Tot i l'advertiment, el president del Cercle també ha volgut deixar clar que "nosaltres juguem fort la carta, perquè pensem que és una grandíssima oportunitat per al Pirineu".

Tot plegat ho ha dit en el marc de la 32a Trobada al Pirineu, que enguany té com a eix central la "resiliència empresarial" i que recupera el format presencial amb uns 600 inscrits. Els problemes econòmics derivats de la pandèmia, a més de l'encariment de la llum i les matèries primeres centren una part del debat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny