Notícia

Acte contra dels Jocs Olímpics del Pirineu a la Trobada Empresarial del Pirineu

La CUP "boicoteja" la intervenció del president del Govern a la Trobada al Pirineu

pancarta,jocs olimpics hivern,bernat lavaquiol
Pancarta contraria als Jocs Olímpics d'Hivern al Pirineu que ha mostrat el regidor de la CUP a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Bernat Lavaquiol, durant la Trobada Empresarial al Pirineu Autor/a: ACN
El regidor de la CUP de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Bernat Lavaquiol, amb una pancarta en contra dels Jocs Olímpics del Pirineu a la Trobada Empresarial del Pirineu.


El regidor de la CUP de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Bernat Lavaquiol, ha realitzat un acte de protesta a la Trobada Empresarial del Pirineu. Ho ha fet amb una pancarta en contra dels Jocs Olímpics del Pirineu. Segons el compte de Twitter del col·lectiu independentista i associació juvenil Arran, ha estat un militant d'aquesta formació el qui s'ha aixecat entre el públic per mostrar la pancarta. S'ha adreçat al President de la Generalitat, Pere Aragonès, que en aquell moment es trobava fent el seu parlament a l'auditori, per retreure-li l'aposta pels Jocs d'Hivern.

Ha acusat el President de fer-se dir ecologista però voler "imposar" uns Jocs d'hivern al Pirineu en un moment d'emergència climàtica. Segons el regidor de la CUP que ha protagonitzat la protesta, l'aposta es fa tot i saber que "hi ha un informe" en possessió de la Generalitat segons el qual no hi haurà neu al Pirineu en un termini de vint anys. Després d'assegurar que els "jocs no seran viables" i al crit de "no als jocs", se l'ha convidat a marxar de la sala conjuntament amb un altre membre de l'organització Arran.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny