Notícia

Torna el forfet de temporada de Les Neus Catalanes

En promoció fins al 30 de novembre

CAMBRE AZE,EYNE,JcMilhet_HL,NEIGES CATALANES
El forfet de temporada de Les Neus Catalanes permet esquiar a totes les estacions de la Catalunya del Nord Autor/a: Jc Milhet -Les Neus Catalanes
El forfet de Les Neus Catalanes agrupa les 8 estacions d'esquí alpí i una de nòrdic que trobem a la Catalunya del Nord. Des d'avui 29 d'octubre és a la venda a preus de promoció i així serà fins al 30 de novembre. I enguany arriba amb novetats, com ara el fet que s'hi inclou de nou l'estació de Puigmal 2900. Us en donem més detalls.


font-romeu-telecadira-les-airellesFont Romeu després d'una bona nevada (Foto: arxiu Font Romeu).

Les nou estacions d'esquí alpí de la Catalunya del Nord (Font Romeu, Les Angles, Portè Puymorens, Cambra d'Ase, Formigueres, Puigmal 2900, Puyvalador, Station Nordique du Capcir -esquí nòrdic- i La Quillane), ofereixen de nou el seu forfet de temporada conjunt. La suma de pistes d'alpí arriba als 200 quilòmetres i els remuntadors que hi donen accés es poden gaudir amb un únic forfet de temporada: el passi de Les Neus Catalanes.

El forfet de temporada de Les Neus Catalanes per a la temporada 2021-22 és a la venda de forma anticipada i amb preus de promoció des d'avui mateix. Aquesta promoció finalitza el preu de descompte el proper 30 de novembre i permet un estalvi aproximat del 15%. Els preus es mantenen i són els mateixos que es van tarifar durant la passada temporada.

formigueres-telecadira-calmazeille-pista-panoramique-23022018
Formigueres en una imatge d'arxiu (Foto: DDLN).

On comprar?

Els interessats pen la seva compra poden fer-ho des d'avui mateix a Viatges Campulié de Barcelona, ja sigui amb presència física o en linia. L'entrega dels forfets de temporada es farà via l'agència de VIATGES CAMPULIE, amb telèfon 93 620 15 61 del carrer Còrsega 105 de 08029 de Barcelona. Correu electrònic: barcelona@campulie.com.

A partir de la setmana vinent també es podrà fer al web corporatiu de Les Neus Catalanes, actualment en actualització de continguts. L'entrega dels forfets es farà a l'estació escollida pel client a partir del primer dia d'obertura d'instal·lacions.
 

formigueres-paisatge-fotos-ist
Formigueres en una imatge d'arxiu (Foto: arxiu DDLN).


Descompte per compra anticipada

El descompte per compra anticipada, fins al 30 de novembre, és d'aproximadament un 15%. Per exemple, el preu del forfet adult és de 726 euros, però fins a la data esmentada queda per 617 €. El mateix passi per a nens o estudiants universitaris és de 656 euros, mentre que ara i fins a final de mes queda per 557 €. Es consideren nens les edats compreses entre 5 i 12 anys, i es considera Universitaris els que van dels 18 als 24 anys. Per als universitaris cal aportar la documentació que acrediti la condició d'estudiant.

porte-puymorens-pista-la-mina-mine-istPorté Puymorens en una imatge d'arxiu (Foto: DDLN).

Forfets de temporada familiars

Una altra bona opció pensada per a les famílies és el forfet de temporada familiar. Per la compra simultània de 4 forfets de temporada (tarifa no promocional) en una mateixa família (excepte forfets gratuïts – de 5 anys i + de 70 anys), el forfet de menys valor econòmic surt a preu 0, és a dir, regal de Les Neus Catalanes.
 

les-angles-pista-daim-1Esquiant pel sector Pla del Mir de Les Angles (Foto: arxiu IST).

Venda del passi de temporada amb garantia Covid-19

Com passa a la majoria d'estacions d'esquí, el forfet de temporada 2021-2022 també ofereix un seguit de garanties als seus usuaris en el supòsit que, per culpa de la pandèmia Covid-19, les autoritats sanitàries obliguin a les estacions d'esquí a tancar instal·lacions. 

Les Neus Catalanes aplicarà una Garantia de devolució Covid-19, compensació consistent en un reemborsament o un val de descompte vàlid per a la compra de forfets temporada 2022/2023, pels dies d'esquí no gaudits per qualsevol dels següents motius deguts al Covid-19( "Causes Covid-19"): això és pel tancament forçós de totes les estacions Neiges Catalanes; confinament obligatori (local o nacional) declarat per les autoritats administratives; i tancament de fronteres durant la temporada 2021/2022. Aquest reemborsament o val de descompte s'aplica calculant a prorrata temporis els dies d'esquí no gaudits de la temporada 2021/2022 per qualsevol causa provocada pel COVID19 a dalt indicada.

Aquest abonament o reemborsament s'aplicarà tenint en compte el període de tancament forçat de l'estació fins al tancament oficial de final de temporada. Els tràmits de devolució es gestionaran des de l'estació d'esquí de Les Angles, amb la qual caldrà contactar amb un correu específic per a aquesta qüestió. El correu designat per a devolucions és aquest: sav@les-angles.com

L'estació, des del seu departament d'atenció a client, podrà sol·licitar un justificant o document que acrediti el confinament.

Per saber dates i condicions d'obertura de cadascuna de les estacions de Les Neus Catalanes, caldrà adreçar-se directament a l'estació escollida.

cambra-ase-esquiador-istDes de Cambra d'Ase podem gaudir de bones panoràmiques sobre la Cerdanya (Foto: IST).

Més informació

Actualment el conjunt de les estacions del consorci Les Neus Catalanes reben cada any un important nombre de clients sud-catalans. Segons dades facilitades pels seus responsables, es calcula que entre  un 25 i un 30% dels esquiadors i snowboarders que visiten les seves estacions provenen del sud de la frontera. També hi ha un percentatge de treballadors del sud que treballen com a temporers a les estacion de la Catalunya del Nord. Es calcula que en el global dels treballadors el percentatge és d'entre un 4 i un 5%, la majoria dels quals ho fan en els sectors de restauració i explotació i manteniment d'instal·lacions i pistes.

Actualitat

Per saber més de Les Neus Catalanes podeu seguir la seva pàgina Facebook, en la qual s'hi publicarà informació actualitzada i d'interès sobre la situació actual, així com les promocions o calendaris d'obertura de les estacions.

Les estacions de les Neus Catalanes en quilòmetres esquiables i cotes

Les Angles, 55 quilòmetres i cotes de 1.600 a 2.400
Cambra d'Ase, 22 quilòmetres i cotes 1.640 a 2.400
Font Romeu, 43 quilòmetres i cotes 1.700 a 2.210
Formigueres, 22 quilòmetres i cotes 1.500 a 2.400
La Quillane, 5 quilòmetres i cotes 1.500 a 1.700
Portè Puymorens, 45 quilòmetres i 1.600 a 2.500
Puigmal 2900, 20 quilòmetres i 1.800 a 2.700
Puybalador, 11 quilòmetres i cotes actuals de 1.600 a 1.800
Espace Nordic du Capcir 110 quilòmetres de traçats marcats i 9 senders per a raquetes de neu.

Per conèixer millor cadascuna de les estacions de Les Neus Catalanes us convidem a llegir aquests reportatges.

1 · Les 10 qüestions que cal saber de Font Romeu.
2 · La Quillane, petita en extensió, gran en activitats.
3 • 10 qüestions que cal saber de Formigueres.
4 • Puyvalador ja torna a estar oberta.
5 • Les 5 millors pistes per carvejar a Les Angles.
6 • Les 5 millors selfies que et pots fer a Cambre d'Aze.
7 • Les 5 millors selfies que et pots fer a Portè Puymorens.
8 • Una experiència única i privilegiada a Les Angles.
9 • Vídeo. Visita de tardor a Puigmal 2900.

angles-esquiador-panoramica-poble

 

Comentaris

 • Bon dia,
  Som bombers de la Generalitat de Catalunya i ens agradaria saber si hi ha algun descomte pel nostre gremi. Així mateix ens preguntàvem si en cas de fer la reserva es podria pagar via trasnferència i recollir el forfait en una de les estacions abans esmentades.
  Adjunto el meu telefon 679443247.
  Resto a la espera i aprofita per saludar-los.
  Cordialment
  Marc

5-10-20-tots
1
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny