Notícia

Andorra s'ofereix per a la candidatura Pirineus-Barcelona

Ho va dir ahir el ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern andorrà

aeria,soldeu,2019
Andorra vol participar en la candidatura Pirineus-Barcelona Autor/a: Andorra 2027
El ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern andorrà, Jordi Gallardo, ofereix Andorra com una de les seus dels Jocs d'Hivern 2030. Ho va dir ahir divendres a la Seu d'Urgell, a la 32a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu.


Andorra vol formar part de la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern al Pirineu pel 2030. Ho va fer públic ahir el ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern andorrà, Jordi Gallardo, en el marc de la 32a Trobada Empresarial al Pirineu. Segons Gallardo el Govern andorrà sempre ho ha fet públic, sigui a "a través de l’ambaixador espanyol" o sigui "en les trobades bilaterals".

També creu que Andorra pot aportar instal·lacions i experiència i que en aquest sentit Andorra és un país que "és referent en el món de la neu a escala internacional". També va admetre que Andorra no podria aspirar a uns JJOO d’Hivern en solitari.

Finalment Gallardo va exposar que una candidatura que tingués en compte el Principat seria una oportunitat per millorar i impulsar el Pirineu, les connexions, i el moviment econòmic.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny