Notícia

Porté-Puymorens preveu obrir pistes el 20 de novembre

Es començarà obrint el sector debutants de la Vinyola i progressivament la resta del domini

porte-puymorens,stade,teleski
Porté-Puymorens preveu obrir pistes el 20 de novembre Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'estació de Porté-Puymorens iniciarà la temporada d'esquí aquest pròxim 20 de novembre. Aquest matí, l'equip tècnic i els responsables del complex han acordat aquesta mesura que suposarà l'obertura al públic de l'espai de la Vignole i, més concretament, de la pista Baby La Vignole.

Amb aquesta decisió, que representa una obertura simbòlica de la temporada, es pretén impulsar l'activitat econòmica dels establiments de l'estació i de la Vall del Querol i, alhora, donar un missatge de recuperació a la normalitat que tants i tants esquiadors esperen després d'un any anterior afectat per la pandèmia.

Porté-Puymorens vendrà un forfet exclusiu per a la pràctica de l'esquí en aquest espai de l'estació durant aquest cap de setmana que, també, servirà per a tenir les oficines obertes per qualsevol informació que convingui així com per a recollir o complimentar els nous forfets de temporada.

Òbviament, si el temps ens acompanya aquests últims dies —hi ha la previsió d'una notable baixada de les temperatures— l'estació no descarta obrir més pistes, ja que tots els serveis i les instal·lacions estan preparades i a punt per posar-se en funcionament.

Més informació a les xarxes socials (Facebook i Twitter) i al web de l'estació.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny