Notícia

Pàrrec del Clot, un nou restaurant 'semienterrat' a Beret

S'ubicarà a prop del retorn del nou telecadira desembragable Clòt der Os

parrec del clot,beret
Ubicació aproximada d'on s'ubicarà el nou restuarnt projectat a prop del retorn del telecadira Clot der Os Autor/a: Diaridelaneu
L'estació de Baqueira projecta un nou restaurant en un edifici que quedarà 'integrat' dins el paisatge. Es tracta del Pàrrec del Clot i se situarà a prop del retorn del nou telecadira desebragable Clòt der Os, que entra en funcionament en aquesta temporada 21-22.


simulacio-parrec-del-clot-ilert-enginyeria

Baqueira
Beret
projecta un nou restaurant al sector de Beret. I no seria un edifici qualsevol, sinó que es tractaria d'una estructura semienterrada en el pendent de la muntanya. Aquest nou establiment de restauració s'ubicarà a Beret, en concret a l'arribada o retorn del nou telecadira instal·lat aquest any Clòtder Os, a 2.207 metres.

El nou local, que portarà per nom Pàrrec del Clot, anirà destinat a la restauració, però també podrà actuar com a refugi per als esquiadors i treballadors de l'estació en cas de necessitat. S'hi podrà accedir des del telecadira esmentat anteriorment o també des d'una pista variant del Colhet de Marimanha.

El projecte avançat fa uns dies pel diari Segre i el portal Esquiades.com, en procés de tramitació a l'Ajuntament de Naut Aran i encara sense data d'inici de construcció, preveu una inversió que supera els 600.000 euros. Un dels atractius serà la seva terrassa-solàrium exterior, que combinarà estructura metàl·lica i fusta i que ocuparà una superfície de 350 metres quadrats. El menjador interior tindrà un aforament proper a les 90 persones i una superfície proper als 140 metres 2.

Situat al retorn del Clot der Os, un nou desembragable de 6 places a Beret

El nou edifici es construirà a tocar del retorn del nou telecadira Clòt der Os, un desembragable de sis places que s'inaugura en aquesta temporada 21-22 que és a pocs dies de començar.  Aquest nou giny mecànic redibuixa la zona de debutants de Beret i permet millorarr la connexió amb el telecadira de Dossau.

Tal i com ja vam informar al Diaridelaneu fa uns dies, el nou telecadira té un a capacitat de 2.400 esquiadors per hora amb una cota de sortida situada a 1.850m, al costat del Nucli Audeth a Beret, i arribada a 2.207 m. cobrint un desnivell de 357m, i amb una longitud de 1.992m.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny