Notícia

Entrevistem Román Llagostera, CEO de Troposferica

En poc més d'un any les prediccions meteorològiques de Troposferica han arribat a tot el Pirineu. Com ha estat possible?

RomanLlagostera,Troposferica
Román Llagostera, CEO de Troposferica Autor/a: Diari de la Neu
Transparència, Responsabilitat, Originalitat, Passió, Orientació, Senzillesa, Fiabilitat, Eficiència, Rigor, Integritat, Confiança i Adaptació. Aquests són els valors que han guiat la fundació de Troposferica, i que hi han donat nom. Amb seu a la Molina, l'empresa va néixer durant el confinament de l'any passat, i en poc més d'un any les seves prediccions meteorològiques ja arriben a tot el Pirineu. Entrevistem el seu màxim responsable, Roman Llagostera, amb qui entenem com d'important són les prediccions meteorològiques per a empreses i per als aficionats a la neu.


Román Llagostera n'és el director. Emprenedor, enginyer agrònom i màster en Direcció i Administració d'Empreses, té més de 30 anys d'experiència en la gestió integrada, tant en l'àmbit privat com en el públic, en empreses de serveis ambientals. I avui ens parla de Troposferica, i del món de la neu en general.

Podeu llegir l'entrevista completa en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny