Notícia

H1 Pro Protective Top: la nova primera capa unisex de Helly Hansen

Sense costures, excel·lent gestió de la humitat i màxima comoditat i llibertat de moviment

H1 Pro Protective Top
H1 Pro Protective Top: la nova primera capa unisex de Helly Hansen Autor/a: Helly Hansen
Helly Hansen estrena la temporada amb la seva última innovació en matèria de capes base i llança el conjunt unisex format per la samarreta H1 Pro Protective Top i els pantalons ¾ H1 Pro Protective Pant, dissenyats per a una òptima protecció i rendiment aerodinàmic a les pistes. La nova capa base s'ha desenvolupat gràcies a les aportacions dels esquiadors professionals de Helly Hansen, inclòs l'equip nacional canadenc d'esquí alpí.

La innovadora capa base protectora de samarreta i pantalons H1 Pro presenta un disseny únic que incorpora coixinets protectors, fabricats en teixit i integrats en zones estratègiques en la seva construcció.

L'objectiu de Helly Hansen era aconseguir la combinació més ràpida possible entre una capa base i un vestit de velocitat. La nova capa base sorgeix a partir de la necessitat que senten els esquiadors professionals que requereixen una peça que els protegeixi més, sense aportar volum i, alhora, augmenti la velocitat.

Així, dissenyats per optimitzar el rendiment aerodinàmic, l'H1 Pro Protective Top i els pantalons ¾ H1 Pro Protective Pant compten amb un ajust de compressió, que manté els coixinets al seu lloc en vestir un vestit de velocitat.

"L'opinió dels professionals és la base de tot allò que fem", destaca Philip Tavell, director general de Categoria de Capes Base de Helly Hansen. "Amb les noves capes base protectores H1 Pro, hem escoltat realment el que necessitaven els nostres professionals, i ens hem esforçat per innovar i oferir un equipament que els mantingui segurs sense deixar de banda el rendiment."

Tant la samarreta H1 Pro Protective Top com els pantalons ¾ H1 Pro Protective Pant estan fabricats amb les fibres LIFA®, patentades per Helly Hansen en una construcció sense costures i que, alhora, ofereix una excel·lent gestió de la humitat, així com la màxima comoditat i llibertat de moviment.
 
H1 PRO PROTECTIU TOP
Per a home i dona.
Talles: De la 2XS a la 2XL
P.V.P.: 250 €

H1 PRO PROTECTIU PANT
Per a home i dona.
Talles: De la 2XS a la 2XL
P.V.P.: 140 €

La trajectòria de Helly Hansen amb les capes base

Ja a la dècada de 1970, la marca va desenvolupar les primeres capes bàsiques tècniques, essencials per mantenir-se sec i confortable especialment durant els mesos d'hivern. Des de llavors, Helly Hansen ha continuat innovant a la categoria de capes base, proporcionant peces construïdes per funcionar i rendir en una varietat d'activitats de clima fred. Com a marca fundada i amb seu a Noruega, Helly Hansen sap com fabricar peces de roba que puguin suportar condicions dures i imprevisibles.

banner728x90diari

Així és la roba de Helly Hansen posada a la muntanya per Diaridelaneu.cat.
Book-hh-temporada-2020-21
Book-hh-temporada-2019-20
Book-hh-temporada-2018-19

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny