Notícia

Les Neus Catalanes presenten la temporada 2021-22

Entre les novetats destacades, web corporativa renovada, nova pista a Font Romeu i la tornada de Puigmal 2900

prresentacio,neus catalanes,neiges catalanes,18112021
Les Neiges Catalanes presenta la temporada 2021-22. Els responsables de Les Neus Catalanes ahir a Barcelona. Autor/a: Diaridelaneu
Les vuit estacions d'alpí i una de nòrdic de l'Alta Cerdanya i el Capcir formen el consorci de Les Neus Catalanes, una marca comercial que dona cobertura a un domini esquiable únic sota un sol forfet. Ahir es va presentar la temporada 2021-22 a l'espai musical D9, al Poble Nou de Barcelona. Entre les novetats destacades, web corporativa renovada, nova pista a Font Romeu i la tornada de Puigmal 2900.


prresentacio-neus-catalanes-neiges-catalanes-public-periodistes-18112021

Les estacions de Les Neus Catalanes (Cambre d'AzeFont Romeu, Les Angles, La Quillane, Formigueres, Portè Puymorens, Puigmal 2900, Puyvalador, Station Nordique du Capcir -esquí nòrdic) van presentar ahir nit la nova campanya de neu 2021-22 a Barcelona. Els representants de les vuit estacions d'alpí i la de nòrdic van ser presents en un acte davant la premsa per anunciar les millores i novetats de la que, si no hi ha nous contratemps amb la pandèmia, es preveu que ha de ser una temporada "normal".

Buscant seduir l'esquiador sud-català

Així doncs, després d'haver passat una campanya "en blanc" i no pas de neu, les estacions de la Catalunya del Nord tornen a oferir-se com una opció als esquiadors catalans. Una a una, cadascuna de les estacions, van ser presentades al grup de periodistes, informadors, influencers i agents de viatges que van ser convidats a l'esdeveniment.

La presentació es va iniciar a les 7 de la tarda i no va finalitzar fins passades les 9 del vespre. Va ser un acte gairebé a "petit comitè", al bar musical D9 del Poble Nou de Barcelona, on els responsables de les destinacions de neu van atendre de forma personalitzada els assistents. I tot això en un ambient en certa manera informal i per això més propens a les complicitats.

presentacio-neus-catalanes-neiges-catalanes-public-periodistes-18112022

Les novetats destacables

Val a dir que la principal gran novetat va ser la "tornada" de Puigmal. L'estació d'esquí més alta del Pirineu Oriental torna a obrir. I com no podia ser d'altra manera els seus responsables van ser, amb tota seguretat, els més interpel·lats per a saber més dels plans de futur del projecte que s'ha batejat ara com a Puigmal 2900.

D'entre el conjunt de les estacions consorciades a Les Neus Catalanes, una de les que enguany presenta novetats importants és Font Romeu. Ja acabada l'any passat, però no estrenada a causa del tancament de les estacions d'esquí per la pandèmia, és la pista verda-blava que uneix el sector Coll del Pam amb Bolquera (Pirineus 2000). També se substitueixen 40 innivadors antics per uns de més eficients. A la zona de debutants s'estrena una cinta coberta i a la cota 2200 s'obre un nou restaurant.

A Les Angles la novetat és la posada en marxa del tobogan monorail Lou Bac Mountain, que es complementa amb tres activitats més (el Pump track, un City Bowl I un City Stad) al peu de pistes, és a dir, al poble.

Millores i nous productes

Des de Cambre d'Aze  recordaven la seva proposta d'esquí tranquil i no massificat en un entorn panoràmic privilegiat. Una opció similar a la que arriba des de La Quillane, estació tan petita com polivalent. O la més septrentional, Puuyvalador, que enguany afegeix al seu catàleg de serveis una pista de patinatge sobre gel de 100 metres quadrats.

Portè Puymorens  fa una aposta pels packs de forfets econòmics, amb una proposta de talonaris impersonals i transferibles. Formigueres millora les experiències a la neu amb noves propostes gastronòmiques i de rutes a l'entorn. Nova sala de pic-nic i ampliació del restaurant. I finalment l'espai nórdic del Capcir, que amb més de 70 km de circuits marcats entre boscos, s'ha convertit en una opció molt valorada pels esquiadors de nòrdic i fons sud-catalans.

Un destí competitiu

En síntesi, tots els centres hivernals milloren en serveis i prestacions. Alguns ofereixen novetats importants o nous productes. Destaquen també les propostes après-ski, siguin gastronòmiques o de lleure, com els banys en aigües termals i balneoteràpia o la immersió sota el gel. I perquè no, les excursions amb motos de neu, les passejades amb trineu o la visita a una reserva d'animals.

Tot això i molt més és el que ens ofereix aquest any el conjunt de les estacions sota el forfet únic de Les Neus Catalanes. Continuen mirant cap al vessant sud dels Pirineus per seduir un esquiador al qual procuren fidelitzar-lo amb preus competitius i estabilitzats des de fa dos anys. I per descomptat i tractant el que més interessa als esquiadors i snowboarders: oferint garantia de neu, més de 200 quilòmetres esquiables, paisatges idíl·lics i una identitat singular.

Tota aquesta informació es pot ampliar a la renovada web del consorci en aquest enllaç.
Les novetats al detall en el document de premsa.

 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny