Notícia

Primer tast de neu de la temporada a Porté Puymorens

L'estació de la vall del Querol va obrir ahir la pista Baby de La Vinyola

Porte Puymorens,pista baby,vignole,20112021
Una de les imatges que es van poder veure ahir a Porté Puymorens Autor/a: Porté Puymorens
Porté Puymorens va ser l'encarregada d'obrir temporada al Pirineu, si bé va ser una posada en marxa modesta i discreta. Unes 200 persones van poder calçar-se els esquís i tastar la neu a la pista Baby de la Vinyola.


porte-puymorens-pista-baby-vignole-20112021-b

Tast de neu ahir a Porté Puymorens, estació que ja ha posat la directa i ahir va inaugurar la temporada de neu 2021-22. L'estació de la vall del Querol va obrir la pista Baby del sector de la Vinyola. De fet, tal com van anunciar els seus responsables dies abans per les xarxes socials, es tractava d'oferir, únicament, un tast de neu, ja que sobre el terreny es posava en marxa un únic remuntador, un telesquí, i una sola pista, La Baby de 300 metres de llargada i destinada a debutants.

Al final del dia es calcula que van passar per La Vinyola unes 200 persones, aproximadament, que van poder comprar el forfet a preus molt econòmics. Entre la clientela hi havia, sobretot, molts nens i nenes de clubs d'esquí de la zona, que van gaudir d'un bon dia tant per la neu, de qualitat, com per la meteorologia, de temperatures agradables.

Des del departament de comunicació de Porté s'ha fet una valoració positiva de l'obertura de temporada. Entre els visitants també hi havia els qui només van aprofitar l'obertura per fer una visita a l'estació i recollir el forfet de temporada comprat uns dies abans.

Esperant la neu

Avui l'estació continua oferint la mateixa pista en espera d'ampliar progressivament el domini esquiable. Possiblement, ho podran fer a partir de demà dilluns, quan ja s'esperen les primeres precipitacions importants en forma de neu a tota la serralada, especialment l'oriental i el vessant sud. La temporada ja ha començat als Pirineus i Porté ha estat la primera a oferir un tast de neu amb un remuntador i una pista fresada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny